Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probara tettem a baratom es lebukott. Neki all feljebb. ez normalis?
Valamelyik nap hulyesegbol rairtam egy volt lany nevevel futva akivel talalozgatott regen m uzenetbe hogy szia segits mar nekem ebben meg abban. Ő pedig felhivta. En meg nembirtam es bele szoltam hogy pont talalkoztam ezzel a lannyal de valoszinu soha az eletbe nemfogok es ezt kiterveltuk ellene. Ez annyiban is maradt. Este felhivtam a csaj nevebe a hangon teljesen felismerhetetlen volt es feloraig beszeltunk.... nemolyanrol hanem csak arrol h miert kellett ezt csinalni meg h nemakar telefonalni ezzel a csajjal mert mar nem bizik senkiven stb. Es utana mikor
Mondtam h vegyuk ugy h nembeszeltunk de mond el a baratnodnek azt mondta h NEMFOGOM. Aztmondta barki felhivja elmondja meg oszinte velem. Es félö h azert volt tartozkodo a telefonba mert azthitte ujra ott vagyok. Elrontottam az elejen kikellett volna birnom h nemszolok bele "en is" de felidegesitett h miaz h egybol visszahivja amint ra ir...
Atyaég! Nincs semmi problémád, erre csinálsz magadnak! -_- Gratulálok! Most komolyan, mi értelme volt ennek?
Olyan ez, mint amikor valaki vermet ás saját magának, aztán csodálkozik ,hogy beleesik...
Érteni, nem igazán értem, de páros lábbal rúgnálak ki.
Bár, össze sem jönnénk, mert ovisokkal már csak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!