Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Probara tettem a baratom es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probara tettem a baratom es lebukott. Neki all feljebb. ez normalis?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap hulyesegbol rairtam egy volt lany nevevel futva akivel talalozgatott regen m uzenetbe hogy szia segits mar nekem ebben meg abban. Ő pedig felhivta. En meg nembirtam es bele szoltam hogy pont talalkoztam ezzel a lannyal de valoszinu soha az eletbe nemfogok es ezt kiterveltuk ellene. Ez annyiban is maradt. Este felhivtam a csaj nevebe a hangon teljesen felismerhetetlen volt es feloraig beszeltunk.... nemolyanrol hanem csak arrol h miert kellett ezt csinalni meg h nemakar telefonalni ezzel a csajjal mert mar nem bizik senkiven stb. Es utana mikor

Mondtam h vegyuk ugy h nembeszeltunk de mond el a baratnodnek azt mondta h NEMFOGOM. Aztmondta barki felhivja elmondja meg oszinte velem. Es félö h azert volt tartozkodo a telefonba mert azthitte ujra ott vagyok. Elrontottam az elejen kikellett volna birnom h nemszolok bele "en is" de felidegesitett h miaz h egybol visszahivja amint ra ir...

2016. dec. 21. 13:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan vannak ilyen emberek, mint a kérdező? Nem akarom elhinni.. Fáradj át kérlek a tini kategóriába vagy nézesd meg a kis agyacskád, mert ez a viselkedés, tesztelgetés, szánalmas, alja kis játszmázásod marhára nem normális. Ha a barátodnak van egy kis esze, akkor soha többet nem szól hozzád.
2016. dec. 21. 13:10
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Atyaég! Nincs semmi problémád, erre csinálsz magadnak! -_- Gratulálok! Most komolyan, mi értelme volt ennek?

Olyan ez, mint amikor valaki vermet ás saját magának, aztán csodálkozik ,hogy beleesik...

2016. dec. 21. 13:11
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Az nem normális, aki veled van.
2016. dec. 21. 13:15
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, ti megérdemelitek egymást.
2016. dec. 21. 13:16
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Rossz kategória. Itt FELNŐTTEK párkapcsolatéról van szó.
2016. dec. 21. 13:23
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az egyetlen, akinek nem sikerül értelmeznie, hogy mi is történt? Kérdező, megpróbálnád újra, mondjuk magyarul is leírni?
2016. dec. 21. 13:31
 7/18 A kérdező kommentje:
Felhivtam egy lany nevebe es o telefonalt vele nem olyanrol... hanem szinte csak a baratnojerol(rolam) de mindig azon volt h nem telefonalna olyannal akivel volt vmi meg elmondana. Kozbe aztmondta h torli a telefonhivast meg h ne beszeljunk tobbet mert nembizok senkiben... magyarul csak ezert nem
2016. dec. 21. 13:38
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Érteni, nem igazán értem, de páros lábbal rúgnálak ki.

Bár, össze sem jönnénk, mert ovisokkal már csak nem.

2016. dec. 21. 13:42
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én még mindig nem rétem, valaki fordítana?
2016. dec. 21. 13:55
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
valami olyasmi, hogggy, felhívta a barátját egy olyan nőnek kiadva magát akivel a barátjának volt valami viszonya és azon akadt ki, hogy a srác azt mondta a telefonba "nem mondaná el a barátnőjének a hívást". Asszem. Ezenkívül semmi nem történt.
2016. dec. 21. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!