Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom lebukott az exével levelezett. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt, az első komoly kapcsolata volt 6 évig ez a nő, aki csúnyán átverte és lelépett. Kb. fél éve összefutottak az utcán, azóta facebookon leveleztek, állítólag ártatlan témáról, de egyet elfelejtett kitörölni és rájöttem. Közben volt eljegyzésünk, egy utazáson kérte meg a kezem és elmondása szerint csak levelezett, soha nem ingott meg kettőnkkel kapcsolatban. Nekem ez mégis szarul esik. Eljöttem otthonról, gondolkoznom kell, azt mondja szeret és én is nagyon őt. Azt nem tudja megmondani, hogy miért tette, elmondása szerint velem nincs baja és a csajtól sem akart semmit. Én már a férjemként tekintettem rá és most nem tudom mit csináljak.
Nem mindegy,hogy két régi ismerősként tartják a kapcsolatot,vagy érzelmi,intimebb témák is felmerültek kettejük között.Az,hogy néha szóbaállnak egymással,nem feltétlenül jelent rosszat,az már más,ha túl sűrű és bensőséges köztük a kapcsolattartás.Ezt neked kell eldöntened.
2014. jan. 6. 15:58
2/18 anonim válasza:
Nekem sem esne jól. Ha annyira barátkoznának újra, oké, de ne titkolja előttem. Nekem gyanús lenne, az biztos.
2014. jan. 6. 15:59
3/18 anonim válasza:
Nekem az esett volna rosszul, hogy nem mondta el. Amúgy nem zavarna, ha a párom valamelyik exével levelezne, az enyém is rám ír néha, igaz ez elég ritka, évente három-négy alkalommal, akkor is teljesen ártalmatlan témákról. A múltkor pl. boldog karácsonyt kívánt, azelőtt pedig egyik közös ismerősünkkel kapcsolatos hírről írt.
Szóval nem mindegy, hogy miről leveleznek, meg hogy miért titkolózott a párod.
2014. jan. 6. 16:05
4/18 A kérdező kommentje:
Állítólag fél éve és kb. heti szinten ment a beszélgetés. Elmesélte hol dolgozik most, én hol dolgozok, motort épített, miket főz itthon, hová megyünk nyaralni, lakáshitel, a csaj is mesélt róla, hogy élettársa van, állítólag csak ilyen szinten folyt a beszélgetés. Tudta, hogy ezzel megbánt és ahelyett, hogy abbahagyta volna, inkább törölt mindent. Ez a része is csúnya. :(
2014. jan. 6. 16:07
5/18 anonim válasza:
Attól függ, hogy tényleg miről leveleztek, meg hogy milyen a kapcsolatod a vőlegényeddel. Meg tudsz-e neki bocsátani vagy sem.
Én is levelezem facebookom az expasimmal. Karácsony előtt volt a névnapom, és akkor felköszöntött. Azóta kb. 5-6 levelet váltottunk, de csak arról, hogy kivel mi történt az elmúlt években. A vőlegényem is tud erről a levelezésről, de nem zavarja, mert tudja, hogy semmiség az egész, mert haverként váltunk el az exemmel anno.
2014. jan. 6. 16:09
6/18 anonim válasza:
Tök másként működnek mint mi... szerintük ha az ártatlan dolgokat elrejtik, vagy hazudnak róla is jobb. Hülyeség, de már rájöttem, hogy pont az ilyen vitákat akarják elkerülni, persze jó idétlen módszerrel, mert nekünk pont hogy ez az ami fáj, ez a kitörölgetés, meg hazugság róla, pedig sejtésem szerint ha tényleg ilyen témákról ment csak a beszélgetés, akkor az egyetlen ok amiért kitörölte az lehetett, hogy nem akart veszekedést. Na persze mindhiába. :D
2014. jan. 6. 16:11
7/18 A kérdező kommentje:
Ugyanilyen szinten ment a beszélgetés állítólag, mint neked 5. válaszoló. Csak hosszabban. Van bennem egy ilyen érzés, hogy lehet felfújom, de tényleg megbántott, rám pedig jellemző, hogy hamar felcsattanok.
2014. jan. 6. 16:14
8/18 A kérdező kommentje:
Nagy birka vagyok, ha megbocsátok neki? Nagyon szeretem.
2014. jan. 6. 16:23
9/18 anonim válasza:
De most mégis? Mit kellene neki megbocsátani?
Beszélgetett egy régi ismerősével, sablon témákról... ez már bűn?
És igen, kitörölte (ez hülyeség volt, mert így legalább láthattad volna, hogy tényleg arról beszélgettek), mert tudta, hogy túl fogod reagálni!
Most akkor egyetlen exével sem állhat szóba? Én is szoktam az enyémekkel pár szót váltani, a férjem is az övével... mégse számolunk be róla mindig... Mégpedig azért nem, mert nem tartjuk fontosnak! Ennyi...
2014. jan. 6. 16:29
10/18 anonim válasza:
Azzal semmi rosszat nem csinált, hogy leveleztek. Azért én a titkolózásért haragudnék. Én is féltem a párom reakciójától, mikor elmondtam neki, hogy írt a volt barátom, méghozzá joggal féltem, mert elég féltékeny típus, morgott is rendesen. Mégsem hallgattam el gyávaságból.
Ezt azért beszéljétek, meg, hogy a titkolózástól csak még rosszabb lesz az egész, ha kiderül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!