Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom lebukott az exével levelezett. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt, az első komoly kapcsolata volt 6 évig ez a nő, aki csúnyán átverte és lelépett. Kb. fél éve összefutottak az utcán, azóta facebookon leveleztek, állítólag ártatlan témáról, de egyet elfelejtett kitörölni és rájöttem. Közben volt eljegyzésünk, egy utazáson kérte meg a kezem és elmondása szerint csak levelezett, soha nem ingott meg kettőnkkel kapcsolatban. Nekem ez mégis szarul esik. Eljöttem otthonról, gondolkoznom kell, azt mondja szeret és én is nagyon őt. Azt nem tudja megmondani, hogy miért tette, elmondása szerint velem nincs baja és a csajtól sem akart semmit. Én már a férjemként tekintettem rá és most nem tudom mit csináljak.
Emiatt nem kell elhagyni, meg kell a dolgot beszélni és kész.
De pl én sokakkal ellentétben szóba sem állok az exemmel, és pont amiatt, hogy a mostani párjának ne legyenek rossz érzései.
2014. jan. 6. 16:38
12/18 Je Veux válasza:
Hiszti. Az ég világon semmit nem kell megbocsátanod..mivel nincs mit.
A párod semmi rosszat nem tett. Lépj tovább.
2014. jan. 6. 17:08
13/18 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszaitokat, én is így érzem, hogy megbocsátható.
2014. jan. 7. 08:33
14/18 anonim válasza:
Ó istenem! Azzal foglalkozol, amivel nem kellene! Szeresd a párod és viszont fog szeretni ő is. Hagyd, hogy szabadon éljen, döntsön mindenben, egy kapcsolat nem arról szól, hogy megkötöm, mit tehet, mit nem? Miért, mit gondolsz, ha megtiltod neki, akkor soha nem lesz semmi, ami a kapcsolatotoknak végetvessen? Bizalom és szeretet! Feltétel nélkül! Én ezt vallom.
Itt a barátnőm: néha szokott beszélgetni más srácokkal, akár az exével is, na és? Szelidítsem meg? Hahh, jó vicc. A saját feje után megy, ahogy én is. Én is azt érzem, ha hagy szabadon a saját döntéseimmel, akkor nyugodt vagyok és tudom, hogy ő szeretem, nem fogok mással kavarni. Ha meg mégis, akkor annak úgy kellett lennie.
2014. jan. 7. 09:59
15/18 anonim válasza:
Amúgy a szüleim is beszélnek egymással, pedig 4 éves koromban elváltak, nem túl szép módon. Az utóbbi időben javult a dolog, de hát nem úgy, maximum segítenek egymásnak 1-2 apróságban, meg ha beszélgetnek is, csak alapvető dolgokról. De sosem akarnának semmit se. Anyum nevelőapámmal van pontosan azóta, szóval már csaknem 20 éve, és ő sem féltékenykedik, mert hát mégis csak sokat voltak együtt, házasok voltak, ennyi idő után sablontémákról lehet beszélgetni. Más kérdés, hogy ő nem titkolja, amúgy a helyedben én is maximum ezen akadtam volna ki, hogy miért kellett kitörölni. Azzal tisztázhatta volna magát. Ezt beszéld meg vele. Amúgy meg a nőt is meg lehet kérni, hogy másolja be, ha ő nem törölte. De ennyire nem érdemes belemenni szerintem már....
2014. jan. 7. 11:53
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat, nagyon hasznosak és megerősítettek abban, amit legbelül is érzek, hogy túlreagáltam. Megtudnám magyarázni persze, volna rá mentségem, de már felesleges. Hagyom, hogy ő is egy kicsit megnyugodjon és ha szeretné, akkor hétvégén hazamegyek. Reggel itt várt reggelivel, csokival, könnyes szemekkel. Szeretjük egymást, rendbe fogjuk hozni a dolgokat.
2014. jan. 7. 14:47
17/18 anonim válasza:
#14-es vagyok. Gratulálok, véleményem szerint okos döntést hoztál!
2014. jan. 8. 16:19
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az embernek nehéz félretenni a sértettségét, a büszkeségét, de valamikor muszáj, különben ahogy én is felfújnánk a dolgokat. Tanultam belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!