Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az igaz, hogy egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy egy normális párkapcsolatban nem a másik végzettsége, munkája, karrierje számít?

Figyelt kérdés
Sokat elmélkedtem ezen és rájöttem, hogy túl nagy dobra verik a fentebb írt dolgokat és nem veszik észre, hogy a szeretet az sokkal magasabb rangú, mint a pénz és az élvezetek hajszolása. Úgy látom, hogy az élvezet hajszolása nem adja meg a boldogságot, mert mind múló boldogság, viszont a szeretet az tartós.
2016. dec. 19. 10:06
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
68%
Ilyet nem nagyon tudok elképzelni, de ha lenne is, az eredmény még ugyanaz: nem illenének össze a felek. Ez a "majd jön" mentalitás meg talán 16 éves korban még életképes, de utána felnőve máshogy kezded látni a világot.
2016. dec. 19. 10:34
 12/45 A kérdező kommentje:
De miért kell állandóan a gondokra koncentrálni és nem lehet pozitívan hozzáállni az egészhez? Tipikus magyar gondolkozásra vall. Ott volt pl. Gandhi szegény ember volt, de egy magas szellemiségű férfias férfi volt. Most azért, mert valakit nem érdekelnek az üzleti életek még attól még lehet boldog az életben. Vagy akár Buddhát is hozhatnám példának. Gazdag családba született és mégis elmenekült onnan, mert nem élvezte azt a fényűző életet és később megvilágosodott egy fa alatt.
2016. dec. 19. 10:36
 13/45 anonim ***** válasza:
68%
Nincs ilyen, hogy szovegertesi problemaval nehezen tanult. Illetve van, de... Akkor viszont a dolog mashol ut ki. Aki igy akar-vagyis ennek ellenere akar-ervenyesulni, az fog is. Mondom diszlexiaskent ugy, h ket nyelvet anyanyelven beszelek, egyikbol szakmai nyevvizsgam is van. Igen... az iras nehezebben megy, es gyengebben ment alevel megirasa, kevesebb pontom volt az irasbeliken, de sokat tanultam es kompenzaltam szobelin. Most olyan gyerekeknek segitek, akik nem elbujnak es kifogast keresnek mint Te, hanem motivaltak, es megoldast akarnak.
2016. dec. 19. 10:42
 14/45 anonim ***** válasza:
72%

Kifogásokat mindig lehet találni, a végeredmény viszont ugyanaz. Aki nem tanul, megreked egy szinten. Nem kell iskolában, papírért tanulni, de olvasottnak lenni nem pénz kérdése. Neten is lehet, lassan is lehet, de lehet!

Lehet, hogy neked felszínességre utal, ha valakinek ez fontos. De szerintem meg nem kell álszentnek lenni és elfogadni egy olyan ember társaságát egy egész életen át, aki nem azon a szinten kommunikál, ami neked jólesik. Miért beszéljek a valóságshow-król egész nap, ha engem a neurológia érdekel? Bocs, de ez nevetséges. Játssza meg magát az ember és szánalomból maradjon valakivel csak azért, mert úgy lenne valami homályos elvárás szerint "helyes"?

"Nem akarni kell a sikert, hanem élni az életet és egyszer csak jön."

Nem, nem jön. Nincs sors, angyalok, szerencse, mázli, woodoo. A sikerért TENNI kell. Magától csak a hasmenés jön, ébredj fel!

Éltél te már az utcán, aludtál már fa alatt? Ott aztán jönnek a gondolatok! Főleg átfagyva, télen, éhesen! Nyomás! Legyél Buddha!

2016. dec. 19. 10:42
 15/45 anonim ***** válasza:
63%
Láttad az Afrikai szeretők c. filmet / vagy olvastad a könyvet? Szélsőséges, de jól megmutatja, mit is jelent a különbözőség és hova vezet, még akkor is, ha van szerelem, mindkét fél részéről.
2016. dec. 19. 10:46
 16/45 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy akik azzal példálóznak, hogy ők nem néznek valóságshow-kat, hanem a neurózis meg egyéb tudás érdekli őket, valójában ők a legbeszűköltebbek és egyáltalán nem nyitottak a világra.

"Éltél te már az utcán, aludtál már fa alatt? Ott aztán jönnek a gondolatok! Főleg átfagyva, télen, éhesen! Nyomás! Legyél Buddha!"

Ez mondatod mindent elmond rólad, hogy mennyire egy műveletlen pojáca vagy aki annyira elvan telve magától, holott semmit se tud a világról.

2016. dec. 19. 10:53
 17/45 anonim ***** válasza:
77%
Mélyszegénységből lettem 3 diplomás. 14 éves korom óta dolgozom. Ha valaki, akkor én tudom, mi az élet. És azt is, hogy ha leírni sem tudod, amiről beszélek, akkor ez átmegy most egy meddő vitába, aminek semmi értelme. Másképp nézünk a világra. Ez ennyi. És ezért nem működne közöttünk egy kapcsolat sem. Mert nem azt látod, amit én, és fordítva. De megtalálod majd a társad, aki elfogad így, aki elfogadja a kifogásaidat és igazolja őket, és boldogok lesztek. Azon a szinten, amit választottál magadnak.
2016. dec. 19. 10:55
 18/45 A kérdező kommentje:
Neked kéne inkább felébredned és nem az ilyen közhelyes sztereotipiákból kéne kiindulni, hanem gondolkozni egy kicsit. Tudom elhiszem nehéz, nekem is nehezen ment kezdetben, de végül sikerült.
 19/45 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, ne, csak a tipikus magyarozást ne! Szerinted más országban nincs rezsi, betegség, öltözködés, közlekedés, gyermekvállalás, csak nálunk?

Tipikus szerencsétlen vagy, akit ilyen szerencsétlenül kéne elfogadni, különben szemét a világ.

Gandhi és Buddha pont nagyon rossz példák. Mindketten képzettek voltak, tehetségesek, majd életük egy szakaszában spirituális okokból úgy döntöttek, hogy nem az átlagember munka+család életvitelét élik. Képesek lettek volna rá, de nem ezt akarták. Te viszont nem vagy képes azt nyújtani, amit rajtad kívül mindenki más igen, és nálad nagyságrendekkel különlegesebb emberek életével próbálsz takarózni.

Ide figyelj, termodinamika második főtétele megvan, hogy zárt rendszerek entrópiája nem csökkenhet, kicsit lebutítva: magára hagyva minden szétesik? Ez nem csak meleg gázzal teli tartályokra igaz ám, hanem mindenre. Szépségre, vállalkozásra, termőföldre, barátságra, családra. Folyamatosan dolgozni kell értük. És nem, a pozitív gondolkodás nem munka, az csak a hatékony munka előfeltétele.

20/45 anonim ***** válasza:
71%
A kerdezo Gandhi es Buddha bevonasaval uj szintre emelte az itteni ferfiak "buta vagyok, muveletlen, tanulni nem szeretek, meg lusta is vagyok, meg csoro is, de legyen csilivili csajom" c. picsogasat (hiszen Gandhi is szegeny volt, ezert ebbol kovetkezik, hogy...) :D. Pedig azt hittem, mar mindent lattam ezen az oldalon :D.
2016. dec. 19. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!