Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20-25 éves férfiak, hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-25 éves férfiak, hány kapcsolatotok volt eddig? Hány nővel feküdtetek le összesen?

Figyelt kérdés
2016. dec. 18. 10:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

2 - 2

Ugyanaz a két személy mindkét kérdésre természetesen. Kapcsolaton kívül soha nem csináltam semmit, még csak csók sem volt.

25/F

2016. dec. 18. 12:13
 12/17 anonim ***** válasza:
43%
#5 ez csak azért van,mert a jó pasik,akik sok nőt megkapnak,nem a gyakorin lógnak.Ide nagy többségben lúzerek járnak(bocsánat,de tényleg).Szerinted az az általános a 20-25 éves pasiknál,hogy még egy nővel sem voltak?A többség minden héten más csajjal hetyeg.
2016. dec. 18. 12:17
 13/17 90-ben született F.. ***** válasza:
44%

4 komoly kapcsolat - 6 lánnyal volt szex

Lehetett volna mindkét oldalon több, de kapcsolatból csak komoly kell. A kapcsolaton kívüli szex pedig nem az én világom.

Most pl egyik exemmel járok össze.

2016. dec. 18. 12:54
 14/17 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok! Pedig nekem az életben is az a tapasztalatom,hogy a fiúknál tovább eltolódnak a szűz évek,mint a lányoknál. Nekem a barátnőim középiskola 9.-ben már nem voltak szüzek! Fiúk nagy többsége még érettségi körül is szűz volt,persze akadt kivétel is,de nem sok.

Jelenlegi barátom is nagyon tapasztalatlan és számomra ez elég furcsa pedig már 20+ ő is és én is.

2016. dec. 18. 15:23
 15/17 anonim ***** válasza:
1-1
2016. dec. 18. 15:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Már elmúltam 25, de még mindig 0 és 0.
2016. dec. 18. 18:21
 17/17 anonim ***** válasza:

3 lánnyal volt szex, velük kapcsolat is,de az első 3eves kapcsolat szerelemmel, 2.kal egy hónapos próba kapcsolat kb, szükség szülte.

A 3.kapcsolat most is tart szerelemben :) több lánnyal nem is jártam.

F/22

2017. febr. 4. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!