Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 éves férfiak, hány kapcsolatotok volt eddig? Hány nővel feküdtetek le összesen?
2 - 2
Ugyanaz a két személy mindkét kérdésre természetesen. Kapcsolaton kívül soha nem csináltam semmit, még csak csók sem volt.
25/F
4 komoly kapcsolat - 6 lánnyal volt szex
Lehetett volna mindkét oldalon több, de kapcsolatból csak komoly kell. A kapcsolaton kívüli szex pedig nem az én világom.
Most pl egyik exemmel járok össze.
5-ös vagyok! Pedig nekem az életben is az a tapasztalatom,hogy a fiúknál tovább eltolódnak a szűz évek,mint a lányoknál. Nekem a barátnőim középiskola 9.-ben már nem voltak szüzek! Fiúk nagy többsége még érettségi körül is szűz volt,persze akadt kivétel is,de nem sok.
Jelenlegi barátom is nagyon tapasztalatlan és számomra ez elég furcsa pedig már 20+ ő is és én is.
3 lánnyal volt szex, velük kapcsolat is,de az első 3eves kapcsolat szerelemmel, 2.kal egy hónapos próba kapcsolat kb, szükség szülte.
A 3.kapcsolat most is tart szerelemben :) több lánnyal nem is jártam.
F/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!