Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyi idő után feküdtetek le a párotokkal?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi.2016. szept. 18. 11:07
1/11 anonim válasza:
Még aznap. Másfél éve tart.:)
34/N
3/11 anonim válasza:
Aznap, ez volt het eve:-))
30/N
4/11 anonim válasza:
1 hónap
21 voltam akkor (majdnem 22)
28/N
6/11 anonim válasza:
2 hónap, de akkor már a falat kapartam. Ha csak rajtam múlik, már jóval hamarabb ágyba bújunk.
23L
7/11 anonim válasza:
3 ev mert 16 eves voltam o 19 es nem akart iskolas lannyal szexelni.
Megvartuk a nagykorusagomat akkor eljegyzett majd ra egy evre eskuvo es a naszejszakan voltunk egyutt eloszor a naszuton majd osszekoltoztunk elso kozos otthonunkban.
8/11 anonim válasza:
Találkozás számtól szokott függni, de eddig olyan 4-5. randi volt. (És persze előtte fokozatosan haladtam velük afelé.)
9/11 anonim válasza:
2 nappal a megismerkedésünk után.
11 éve vagyunk együtt. :)
10/11 anonim válasza:
mivel még szűz voltam,így 9 hónap után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!