Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 éves férfiak, hány kapcsolatotok volt eddig? Hány nővel feküdtetek le összesen?
Zéró. Azt se tudom, milyen érzés csókolózni.
23F
5-ös ebben mi a meglepő? Kétféle nő van, a ribi és tudja is ezt magáról, meg a ribi, aki tagadja ezt, de attól még ribi.
Oké elismerem van egy kisebbség úgy a nők 5-10%-a, de azoknak meg van annyi eszük, hogy nem foglalkoznak a férfiakkal.
1. -el . 1 évig is voltunk együtt de megcsalt a lány .
Ez már 3 éve volt - azóta is társat keresek, de csak a sok csajbarát tapad rám :D
27/F
0 kapcsolat; 3 nő és 4 alkalom...
Hogy jó-e volt? Nem volt katarzis. Miért? Mert nem éreztem semmit egyik iránt sem. Büszke vagyok rá? Nem.
Úgyhogy megfogadtam legközelebb csak az arra érdemes lánnyal fogok szexelni. ;) 22/F
3 komolyabban vehető kapcsolat (Minimum 1 év), mindegyikükkel lefeküdtem természetesen. Emellett volt két egyéjszakás kaland is. Tehát 5 fő.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!