Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit tennétek ha egy lány ilyet csinálna?
Mindennap látjátok egymást, közös óráitok vannak, néha látod, hogy rajtad felejtette a szemeit, de ha rá nézel elkapja a fejét és látod még pár méterről is, hogy zavarban van. Aztán egyik nap amikor találkoztok a suliban, köszön neked és egy levelet ad . Megkér, hogy ezt akkor olvasd el amikor egyedül vagy és utána elköszön tőled. Elolvasod a levelét amiben leírja, hogy nagyon tetszel neki, szereti a mosolyodat, szeretne megismerni, mert látta, hogy milyen kedves vagy a barátiddal, stb és szeretné ha adnál neki egy esélyt, ha te neked is tetszik ő. Megfogalmazza azt is, hogy mennyire nehéz volt még levélben is megírni neked ezt, mert nagyon fél a válaszodtól, hogy egyáltalán kap-e majd választ és ha igen mitfogsz mondani?
Tegyük fel, hogy egy átlagos lányról van szó, akinél sokkal szebb nők is vannak a környetedben. Mégis...adnál nektek lehetőséget? Megakarnád ismerni? Vagy ez azért gázos lenne? Levélben megírni, hogy mennyire szeretne megismerni, de nem mer eléd állni ezzel, mert fél a válaszodtól, hogy kineveted, elutasítod mogorván. Szal'mit tennétek? Levélben válaszolnátok neki? Vagy te mit tennél?
kort írhattok
( lány vagyok am )
Hát te egy tündéri lány vagy, most megölelgetnélek szívesen. :D
Én ettől rendkívül boldog lennék..személyesen odamennék hozzád, és mondanám, hogy egy ilyen bátor lépés után jövök neked egy kávéval alsó hangon.
Nyilvánvalóan nem lehet garantálni azt, hogy utána meglesz a szikra közöttetek, de az esélyt szerintem ebben az esetben illik megadni, és nagyon ajánlom is neki, hogy megadja!! Ami még kérdéses, hogy ugye nem láttuk a levelet, tehát nem tudjuk, hogy pontosan mennyire voltál mondjuk "tolakodó", vagy "indiszkrét", de a válaszaidból kivehetőleg ez egy jól megfogalmazott, kedves hangvételű levelecske lehet.
Engem totálisan megvennél vele! :D
19/F
Nem baj,ha NEM lesz a válasza, ha nem szeretne megismerni. Csak egy választ szeretnék és azt, hogy tudjam nem azért nem akar tőlem semmit, mert megijesztettem...Hiszen mély érzéseket nem táplálok iránta, nem ismerem őt. De ha nem haragban válunk
.. el nekem az is bőven elég lesz majd. Még soha nem próbáltam én kezdeményezni. Nem baj, ha most elbukok. :/
#15-ös vagyok:
Ha valóban olyan értelmes mint azt te mondtad, akkor nem kell félned a válaszától :) Akármi is lesz az, azt biztosan ízlésesen, és emészthető formában fogja neked tálalni, és semmiképpen sem fog elkezdeni bunkózni veled. Ha viszont mégis így lenne, akkor ez nem az a srác akit te láttál benne..viszont te nagyon bátor vagy, és mi, férfiak, rendkívül boldogok vagyunk, hogy nem haltatok ki egyáltalán.
MÉG TÖBB ILYEN LÁNYT SZÜLJETEK, ASSZONYOK!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!