Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit tennétek ha egy lány ilyet csinálna?
Mindennap látjátok egymást, közös óráitok vannak, néha látod, hogy rajtad felejtette a szemeit, de ha rá nézel elkapja a fejét és látod még pár méterről is, hogy zavarban van. Aztán egyik nap amikor találkoztok a suliban, köszön neked és egy levelet ad . Megkér, hogy ezt akkor olvasd el amikor egyedül vagy és utána elköszön tőled. Elolvasod a levelét amiben leírja, hogy nagyon tetszel neki, szereti a mosolyodat, szeretne megismerni, mert látta, hogy milyen kedves vagy a barátiddal, stb és szeretné ha adnál neki egy esélyt, ha te neked is tetszik ő. Megfogalmazza azt is, hogy mennyire nehéz volt még levélben is megírni neked ezt, mert nagyon fél a válaszodtól, hogy egyáltalán kap-e majd választ és ha igen mitfogsz mondani?
Tegyük fel, hogy egy átlagos lányról van szó, akinél sokkal szebb nők is vannak a környetedben. Mégis...adnál nektek lehetőséget? Megakarnád ismerni? Vagy ez azért gázos lenne? Levélben megírni, hogy mennyire szeretne megismerni, de nem mer eléd állni ezzel, mert fél a válaszodtól, hogy kineveted, elutasítod mogorván. Szal'mit tennétek? Levélben válaszolnátok neki? Vagy te mit tennél?
kort írhattok
( lány vagyok am )
Mi ebben a gázos?
Piszok mázlista vagy.
Velem történt már ilyesmi, mikor 17 éves voltam. A lány egy évvel volt fiatalabb nálam. A levelet nem is személyesen adta át, hanem a kabátom zsebébe csempészte. :) Én adtam neki esélyt, mert valamennyire tetszett, de végül nem lettem szerelmes belé, pontosabban hamar elmúlt a vonzalom, ahogy jobban megismertem.
Nem levélben válaszoltam neki, hanem személyesen. Párszor randiztunk csak.
Ja, bocs, azt hittem te vagy a fiú, és neked adta a levelet egy csaj. :D
Na szóval nincs ebben semmi gázos. Marhára örülnék neki. :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!