Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek bizhatok benne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bizhatok benne?

Figyelt kérdés
Van egy srac akivel egyutt vagyok honapok ota. Nalam az alap hogy gumival vedekezunk mert nem vagyok egy fogamzasgatlo parti, esetleg ha regebb ota egyutt leszunk es mar tenyleg igen konoly akkor kiterhetunk ra. Na de az a lenyeg hogy mikor mar megy elesben a helyzet mindig mondom hogy huzzon gumit, ilyenkor van hogy a lelkemre koti hogy nem lesz baj es vigyaz. Parszor mar igy engedtem neki, mert ugy hallottam vannak akik evekig alapbol csak megszakitasos modszerrel vedekeznek es sosem lett baj belole. Szerintetek ha neha igy rahagyom az mennyire tarthato allapot?

2016. dec. 14. 15:04
 1/10 anonim ***** válasza:
2016. dec. 14. 15:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Nagy ostobaságot csinálsz.
2016. dec. 14. 15:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2016. dec. 14. 15:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Elso valaszolo ,nekem is ez ugrott be egybol h linkelni kene :D Szuleim is igy "vedekeztek" anno ,lett is belole ket nem betervezett terhesseg . Ne legyel ostoba ,vedekezz.
2016. dec. 14. 15:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem is elso linkje ugrott be.
2016. dec. 14. 15:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Ne hagyd neki gumi nélkül, ha nem szedsz fogamzásgátlót!

Egyszer én is hagytam így egy fiúnak, elkapott minket az érzés, nem tudtuk magunkat visszafogni, bíztam benne. Viszont a következő alkalommal mikor kellett volna akkor nem jött meg... életemben nem voltam annyira feszült és ideges mint akkor, mikor napokig csak vártam, hogy megjöjjön. Senkinek nem kívánom azt az érzést amit én akkor átéltem, szóval védekezzetek mindig!! Én is ezt teszem.

Bízz benne de ne ezen a területen!

2016. dec. 14. 15:24
 7/10 anonim ***** válasza:
(#6 vagyok: kimaradt hogy nálunk nem lett baba szerencsére :D)
2016. dec. 14. 15:25
 8/10 rrrrrreennnnn ***** válasza:
80%

"Úgy hallottam"...

Na,ide figyelj kicsilány! Nagyon elegem van már belőletek,akik d.gnak,semmivel nincsenek tisztában. De tudod mit? Lesz..om! De az,hogy egy esetleges gyerek életével jàtszotok,mert olyan ostobák vagytok,mint 2 szem fonnyadt krumpli,az felhàborító.

Sorra következnek be miattatok az abortuszok,elcsapott gyerekek,akik mélyszegénységben nőnek fel.

Van fogalmad,mivel jár egy abortusz? Legrosszabb esetben meddővé vàlsz. Arról van fogalmad,hogy hány nő szeretne babàt és nem lehet neki?

Úgyhogy hidd el,a kutyát nem érdekli,hogy úgy szexeltek,hogy semmit nem tudtok róla. Mindaddig,amíg a saját kis felelősségedre csinàlod.

Felháborítóak vagytok!

Mondd meg a csávónak,hogy húzzon gumit a f****a!!!!

2016. dec. 14. 15:52
 9/10 anonim ***** válasza:
8-as szívemből szóltál! Ja azt még hozzátenném, hogy a lónak a véreres f.-xát keres itt egy ilyen tinikérdés????? Szexeljetek ahogy akartok, az abortusz díját ő fizeti, az esetleges meddőséget pedig te cipeled életed végéig....
2016. dec. 14. 16:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne hagyd rá szerintem. A volt párjaimmal én is megszakításos módszerrel védekeztem, de azért is mert nem bántam volna ha véletlenül bejön egy gyerek. A gyógyszert én sem támogatom. A neten sok olyat lehet olvasni, hogy a megszakításos módszer ellenére teherbe esnek. Hiába vigyáz, mert az előváladék is tartalmazhat spermát. Ha szeret téged a srác akkor megérti és húz gumit a Te érdekedben. (F)
2016. dec. 14. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!