Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bizhatok benne?

Ne hagyd neki gumi nélkül, ha nem szedsz fogamzásgátlót!
Egyszer én is hagytam így egy fiúnak, elkapott minket az érzés, nem tudtuk magunkat visszafogni, bíztam benne. Viszont a következő alkalommal mikor kellett volna akkor nem jött meg... életemben nem voltam annyira feszült és ideges mint akkor, mikor napokig csak vártam, hogy megjöjjön. Senkinek nem kívánom azt az érzést amit én akkor átéltem, szóval védekezzetek mindig!! Én is ezt teszem.
Bízz benne de ne ezen a területen!

"Úgy hallottam"...
Na,ide figyelj kicsilány! Nagyon elegem van már belőletek,akik d.gnak,semmivel nincsenek tisztában. De tudod mit? Lesz..om! De az,hogy egy esetleges gyerek életével jàtszotok,mert olyan ostobák vagytok,mint 2 szem fonnyadt krumpli,az felhàborító.
Sorra következnek be miattatok az abortuszok,elcsapott gyerekek,akik mélyszegénységben nőnek fel.
Van fogalmad,mivel jár egy abortusz? Legrosszabb esetben meddővé vàlsz. Arról van fogalmad,hogy hány nő szeretne babàt és nem lehet neki?
Úgyhogy hidd el,a kutyát nem érdekli,hogy úgy szexeltek,hogy semmit nem tudtok róla. Mindaddig,amíg a saját kis felelősségedre csinàlod.
Felháborítóak vagytok!
Mondd meg a csávónak,hogy húzzon gumit a f****a!!!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!