Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem tényleg meghülyíti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem tényleg meghülyíti az embert? Tényelg nem bízhatok meg benne?

Figyelt kérdés
A barátommal nemrég jöttünk össze (1 hónapja). Akkor kezdtek komolyabbra fordulni a dolgok, amikor még együtt volt az előző barátnőjével. Nagyon szeretem és megbízok benne. Ma az egyik ismerősöm nekem szegezte a kérdést, hogy tudok benne megbízni, ha az előző kapcsolatát se zárta le, amikor összejöttünk. Nem tudtam rá mit válaszolni. Mert az agyam azt mondja, hogy ne bízzak benne, de a szívem meg azt hogy bízzak. Engem választott és nem a másik lányt.
2016. jún. 22. 09:46
 1/6 anonim ***** válasza:
A kérdés jogos. De a párodat te ismered, nem más. Ha azt tudod felelni, hogy szerinted téged nem csal meg, téged tisztel, akkor a kérdés eldőlt. Senki nem érezheti ezt nálad jobban. Nincs ember, aki ne hibázna életében. Ez nem jelenti azt, hogy most már mindig gerinctelen marad. De tény, hogy nem volt szép, amit az előző kapcsolatában tett. Ettől ő még nem rossz ember, és nem jelenti azt, hogy veled is meg fogja tenni. Neked kell eldöntened, hogy szavazol-e neki bizalmat, vagy sem.
2016. jún. 22. 09:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Es ha majd nehezebbre fordulnak a dolgok esetleg nalatok is, akkor a kovetkezo lany szinten el fogja tudni mondani ugyanezt... mert az ilyen emberek mint a baratod igy oldjak meg a problemaikat - hogy mashoz fordulnak azonnal. Baratnot valtott, nem szemelyiseget meg gondolkodasmodod,szoval igen, eleg nagy esely van ra, hogyha nektek lesz barmi problematok azt ugyanugy nem az aktualis baratnovel hanem egy harmadik fellel fogja majd megoldani, mert o neki ez a megoldas, mint latod.
2016. jún. 22. 09:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Kutyabol nem lesz szalonna. Majd , ha problemaitok lesznek, keres maganak egy masik lanyt a kapcsolatotok alatt.

N

2016. jún. 22. 10:28
 4/6 anonim ***** válasza:
fiatal koromban azt hittem, ez egy olcso közhely, hogy kutyábol nem lesz szalonna. de sajnos rengetegszer megtapssztaltam, hogy ez az igazság.
2016. jún. 22. 13:07
 5/6 anonim ***** válasza:
és igen, ahogy előttem is nagyon bölcsen irták, barátnőt váltott, nem személyiséget. .. bármikor megtörténhet veled is ugyanez. a másik nagy élettapssztalatom, hogy fiatalon azt hittem, ha valaki kedves, barátságos, joindulat - mármint nem csak annak mutatja magát, hanem tényleg az, legalábbis az emberek nagy részével - az soha lenne senkivel nem lenne gerinctelen, sunyi, aljas, képmutato. de sajnosez is tévedés volt. rengeteg ember van, aki alapbol rendes, a barátaival, családjával, kollegáival segitőkész, de pl. egy párkapcsolatban nagyon kifordul magábol, megcsalja, becsapja, megalázza, összetöri a párját, lelkifurdalás nélkül. soha senkiben nem lehet bizni, csak magunkban.
2016. jún. 22. 13:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha erre nem jössz rá magadtól akkor nem tudlak sajnálni. Ez ugyan klyan mintha megismerek egy lányt, aki nem régszakított az exével. Ezt ha megtudom már sarkon is fordulok, mert az ilyen reménytelen. Na ez is ugyan az. :) De gondolom mekkora, milyen gigolo lehet, mint àlt az ilyen pávák...
2016. jún. 22. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!