Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet e nagy szerlem nélkül élni?
Figyelt kérdés
Helló! 28 éves vagyok, 2 komoly párkapcsolat után, másfél év szingliség után kapcsolatra adtam a fejem. Vártam a nagy szerelmet, hogy magával ragadjon valaki ( voltam már szerelmes , azt hiszem ), de nem jött.Igy összejöttem egy nagyon rendes, kedves ,normális pasival, szeretem, de a nagy filmbe illő szerelem elmarad részemről.... Bizom benne ,szeretem, képess vagyok ugy gondolni néha ra mint gyermekeim apjára, de néha beugrik, hogy mi lesz a szerelemmel, ha később hianyozni fog, vagy esetleg betoppan az életembe.....?!2016. jún. 20. 20:53
1/10 anonim válasza:
28 évesen még fiatal vagy ahhoz, h. ne a nagy szerelmeddel élj, én a helyedben keresgélnék, várnék tovább, el fog jönni, nekem 34 éves koromban jött el, lány vagyok, addig csak szívás volt az élet... én örülök, h. vártam, nem szabad rágörcsölni, és akkor betoppan, akit vársz.
2/10 anonim válasza:
így jár aki sok filmet néz. Szerintem csak egy maréknyi ember van akiknek hasonló a sztorija mint a filmekben lévő kitalált szerelmevonatnak. Én szerintem ma már a "szerelem" is kevés egy kapcsolatban, hogy az jól is működjön. Szerintem hamar adtad be a derekad, keresgélj még ha nem tetszik valami a mostani kapcsolatodban. De istenem, ne a filmekből indulj ki!
3/10 anonim válasza:
Persze hogy lehet élni nélküle, csak nem érdemes :)
4/10 anonim válasza:
"De istenem, ne a filmekből indulj ki!"
2/3. miért, szerinted miből induljon ki a kérdező?
28 éves, az y generáció tagja, mediatizált környezetben nőtt fel, a kamaszkora a screenager-ség (képernyős szocializáció) jegyében telt, a filmművészet, de még az egyszerű szappanoperák is azonosulási felületként szolgálnak, bizonyos értékeket, attitűdöket közvetítenek...nincs olyan ember, akinek a szerelemről alkotott elképzeléséhez a popkultúra elemei (a szerelmes daloktól kezdve a filmeken át a regényekig) ne lennének hatással...
5/10 kíváncsicska válasza:
Egy ideig lehet.Közben lesz esetleg gyerek,aztán jön az utcán, vagy bárhol az eget verő földet megrengető szerelem.Hiába kerülöd a csábìtást,hiába ellenállsz
6/10 anonim válasza:
Anyam bevallotta hogy sosem volt szerelmes az apamban meg is egyutt vannak mar 20 eve es van egy testverem is. Ja es apam volt anyamnak az elso bar ezt nem tudom biztosra de a szerelmet igen!
7/10 anonim válasza:
18 voltam amikor találkoztam a férjemmel immár 9 éve vagyunk együtt és a mai napig szerelemmel szeretjük egymást és soha nem tudnék elképzelni más férfit az életembe,de ha esetleg ugy alakulna hogy elválunk(ami számomra elképzelhetetlen) nekem akkor is ö maradna életem szerelme és persze a gyermekem apja!:-) Szerintem ne érd be ennyivel....
8/10 anonim válasza:
Lehet, de szegény sráccal közöld és ne palizd be.
9/10 A kérdező kommentje:
Tudja a párom, hogy hogy érzek.... A szerelemmel meg annyi a gond, hogy hiába jön majd, ha épp egy csajozós, nagy képű , bunkó ember iránt ébred fel....az előző 2 kisebb szerelem is elég gáz volt, hiába volt szerelem.... Mikor közben itt van most mellettem a majdhogycsaknem tökéletes pasi, akit el kéne hogy szalajtsak, csak mert nem lángol a szerelem...?!
2016. jún. 21. 09:40
10/10 anonim válasza:
Akkor legyél befogadóbb vele szemben,probáld öt a szivedhez engedni adj neki egy esélyt lehet együtt élitek le majd az életeteket,bármi lehetséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!