Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyi pénzt érne meg egy igazi, beteljesülő, életvégig tartó szerelem?
Figyelt kérdés
Anyagi korláttól eltekintve.2016. dec. 7. 16:24
1/16 anonim válasza:
Nincs összefüggés a kettő között.
3/16 anonim válasza:
A kérdés abszurditásától eltekintve is azt mondom, semennyit. Annak a mámoros, rózsaszín ködös, első pár évben meglévő érzésnek egyszerűen muszáj csillapodnia, különben az emberek bediliznének. Most gondolj bele, hogy el életen át nem tudsz normálisan koncentrálni a munkádra, a jövődre, a barátaidra, konkrétan az életedre... nem tudsz sehol sem 100%-ban ott lenni, mert mindig a párod jár a fejedben, napi többször random felizgulsz a legkülönbözőbb élethelyzetekben, mert eszedbe jutott... stb-stb. Oké persze, ilyen előfordul hosszú kapcsolatban is, de egy olyan szinten irányíthatatlan, kontrollálhatatlan, rózsaszín "burkos" életen át tartó szerelemben, mint ami az elején jellemző, hosszú távon elvesztenénk a kontrollt a saját életünk felett, és megőrülnénk.
6/16 anonim válasza:
Ami megfizethető, az el is veszíthető! + pénzért nem kell szerelem!! Olyan kell, amit sem ő - sem én, semmi pénzért nem adnánk oda!
7/16 anonim válasza:
Én ezekre a mennyi pénzt érne meg kérdésekre mindenkinek ezt válaszolom,nem csak itt hanem az életben is....
"Éjfél borult a háztetőkre,
s kuvikhan szólt a berken át,
midőn a Bankár útnak indult,
elásni véres aranyát.
Az útkereszten vasdoronggal
hét ördög várta s a Halál;
s mikor kardot rántott, a csontváz
fülébe súgta: "Mondd, szamár,
szamár, mit véded még a pénzed?
Meghalsz s a kincsed elviszem,
s a kincs helyett eláslak téged,
akit nem ás ki senki sem."
- Kufárok voltunk mindahányan,
s az évek szálltak, mint a percek,
véred kiontott harmatával
irgalmazz nékünk, Jézus Herceg!"
;)
8/16 anonim válasza:
Semennyit. Pont az adja az értékét, hogy nem lehet megvenni, azt vagy kiérdemled, vagy nem.
9/16 anonim válasza:
Semennyit, nem vagyok kikeszulve a tematol,hogy egy forintot is adjak erte. Elobb aldoznek masra.
10/16 anonim válasza:
Semennyit. Nekem a pénz fontosabb, mint a szerelem.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!