Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez csak fellángolás vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak fellángolás vagy inkább igazi szerelem?

Figyelt kérdés

Szeretek valakit de nem tudom eldönteni igazi szerelem lehet-e: sokat gondolok rá,ha nem látom egy idő után hiányzik,szeretem a mosolyát,mindig örülök ha ír,bármilyen apróságról legyen is szó.Ha félek,már az megnyugtat hogy ír,vagy tanácsot ad.Úgy érzem bízok benne,külsőleg és belsőleg is tetszik.A személyiségét nagyon értékelem: az önzetlenségét,a segítőkészségét.Tudom hogy igazából ő sem tökéletes,de azt is látom (és értékelem) hogy ezt ő maga is tudja,és igyekszik javítani a "hibáin".Úgy érzem,hogy nem csak annak örülök hogy ő segít nekem,hanem úgy érzem hogy ha ő kérne tőlem tanácsot,vagy segítséget,én is próbálnék segíteni neki.

Nem tudom teljesen eldönteni igaz szerelem ez vagy csak egy fellángolás.

Egyébként nem gondolok mindig arra sem hogy például mennyire szívesen megcsókolnám,vagy megölelném,vagy rámásznék,vagy más hasonló.Egyszer-kétszer eszembe jutott hogy szívesen megölelném,vagy megfognám a kezét,de általában nem az ilyen fajta gondolataim jellemzőek.

2016. nov. 22. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Ez szerintem csak fellángolás, a szerelem sokkal mélyebb érzések után, hosszabb idő után több kommunikáció és együtt töltött idő után alakul ki.
2016. nov. 22. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem valahol a kettő között vagy. Szerelemről általában akkor beszélünk, ha már együtt vagytok, jó eséllyel a köztetek is ez lesz. Jelenleg hogy áll a dolog? Ő hogy érez? Mennyire ismeritek egymást?
2016. nov. 22. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanígy éreztem amikor szerelmes voltam, valami apróságra vágytam, a közellétére. Igazából abban az időszakban nem volt fontos a testiség, mindegy volt csak lássam vagy beszélgessünk. A szerelmet sem mindenki ugyanúgy éli meg, van aki ha őrülten kívánja a másikat, akkor képzeli, hogy szerelmes. Lelki alkattól függ.
2016. nov. 22. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem mindegy? Túl sokat gondolkodnak ilyen hülyeségeken az emberek, azért szaródnak el a kapcsolatok. Ha tetszik, akkor lépj, max tapasztalatot nyersz, de ne álldogálj egy helyben, mert 50 év múlva kiba5zottul bánni fogod.
2016. nov. 22. 20:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez szerelem, és nagyon jó, hogy így érzel, mert őszintének tűnik. Nem az az eset, hogy a teste kell, de őmaga nem. (épp az lenne a fellángolás, ha egyszercsak egymásba habarodva összejönnétek, utána meg szétmentek.)

Sajnos az őszinte szeretet; a másik fontosnak tartása és igényelése egyre inkább kezd kikopni, szóval így tovább.

2016. nov. 22. 22:28
 6/6 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Ha legközelebb találkoztok öleld meg és tudni fogod a választ.
2016. nov. 27. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!