Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg megszűnik a szerelem egy idő után és csak szeretet marad?
Rajtad múlik.
Egy részt e érzések hormon alapúak, de nagyobb részt tudatosan alakíthatók, gondolataiddal.
Én é 7 év után jobban voltam szerelmes mint 1. években.
Csak rajtatok áll, hogy hogyan változik ha változik.
Sok ember lehet igazi és egy ember a lelked tükörképének hordozója.
Én 7 év után úgy élem meg a dolgokat, hogy már nem örök izzásban vagyok, mint a szerelem kezdetén. Az elején, minden dologról ő jutott az eszemben, ami a leglátványosabb volt, hogy végtelen energiám volt. Napi 2-3 óra alvással is úgy működtem mintha rendes 8 órát aludnék. Ha megláttam nagyon megörültem neki, izgatott lettem. Képes voltam futni utána az egész városon keresztül, csakhogy pár percig beszélhessek vele. Szóval mindent megtettem hogy legalább egy kicsit találkozzak vele.
Ez már nincs meg így, ilyen formában. Sokkal nyugodtabb vagyok. Vannak pillanataink amikor ugyanúgy képes megdobogtatni a szívem mint régen. De ez nem egy állandó állapot. Ha meglátom akkor már nem ugrik ki a szívem a helyéről, de egy jó érzés tölt el, mintha a mondjuk az egyik családtagom látnám. Már nem azon vagyok, hogy 1-2 pillanatra lássam, és nem gondolok rá folyton. Naponta többször is gondolok rá, de nem mindenről ő jut az eszembe.
Szóval ez úgy élem meg mintha már nem a tűz lenne meg, hanem az izzó parázs. És alkalmanként ezt a parazsat fel tudjuk izzítani, hogy lángra kapjon.
Én így éltem meg ezt 7 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!