Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vegyek neki virágot a szülinap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vegyek neki virágot a szülinapjára?

Figyelt kérdés
Egy ismerős lánnyal nagyon sokat veszekedtünk nagyon sok mindenbe pl nem raktam az üzeneteimbe smiley-kat nem árultam el neki hány éves vagyok, a lépcsőházba pakoltam be a táskámba és nem a lakásába stb stb És mindezeket mindig szóvá tette Apró cseprő dolgok Próbáltam vele megbeszélni de ebből még nagyobb konfliktus lett és most már nem beszélünk Ha szülinapjára küldök neki virágot annak van értelme? Ha igen mit irnátok a virághoz? Mindig mindenbe belekötött én meg nem hagytam magam és ebből lett a vita. Nem érzem mgama hibásnak de ennek ellenére szeretnék vele kibékülni A virág küldés nemes gesztis lenne vagy nincs értelme?
2016. dec. 5. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha akarsz vele még szexelni akkor igen, ha nem akkor ne küldj. Igazi hárpiának tűnik.
2016. dec. 5. 21:41
 2/7 anonim ***** válasza:

szóval sokat mentegetőztél,amiért a csaj egyre jobban alázott és büntetett,amúgy jogosan.

egyébként egy szép nagy csokor virág sok mindenre képes.

én egyszer még a kiderült megcsalást is el tudtam simítani vele.

viszont te nem hiszem hogy intim kapcsolatban vagy vele,a nélkül meg nincs súlya egy ajándéknak sem,így értelmetlen a virág.

csak azt venné le belőle,hogy jelentkezel újabb alázásért.

írj neki boldog szülit,aztán ha reagál rá és kialakul egy párbeszéd,akkor elmondod,hogy az ajándékát személyesen adnád oda neki.

ha igent mond rá,akkor kész is a randi.

2016. dec. 5. 21:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Pont ez az hogy kiálltam a véleményem mellet és ez további vitához vezetett.
2016. dec. 5. 21:51
 4/7 anonim ***** válasza:

ez a vesztes játszma.

a győztes játszma meg az,hogy észreveszed,hogy veszekedni akar a nő és viccesen kikerülöd.

ebből leveszi a nő hogy átlátsz a játszmáján nem tud téged irányítani és végül ő megy bele a te játszmádba.

az,hogy a nő kiprovokált téged te belementél és összecsaptatok az a vesztes játszma,mert az történt amit a nő akart,vagyis veszítettél.

2016. dec. 5. 21:54
 5/7 A kérdező kommentje:
kedves 4. válaszoló te még sohasem veszekedtél nővel ha jól értem? Mert lehet nem voltak a környezetedben
2016. dec. 5. 21:58
 6/7 anonim ***** válasza:

de igen.

viszont nem tud 10ből 10szer belehúzni,hanem max 10ből 1szer.

az a szint,hogy a nő beleköt abba,hogy nem küldtél szmájlit a nő kontrolljának a legteteje,mert meg meri engedni magának veled szemben ezt a fajta viselkedést számonkérést.

2016. dec. 5. 23:40
 7/7 A kérdező kommentje:
de nem tudod hogyan reagáltam rá szóval kár így vaktába messzemenő következtetéseket levonni
2016. dec. 6. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!