Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasinak gáz lufit is adni a szülinapjára?
Figyelt kérdés
Közeleg újdonsült párom születésnapja, és vannak ajándékötleteim, de csak apróságok, és arra gondoltam, mellékelnék neki egy héliumos luficsokrot is, mivel a családom által könnyen hozzájuthatok ezekhez. De lehet, hogy gáz lenne egy felnőtt férfinak ilyet adni... Szerintetek? :D
27 éves a srác
2016. nov. 22. 20:59
1/4 anonim válasza:
Luficsokrot vegyél neki a 70-ikre, az pont jó lesz, de egy 27-es férfi nem hiszem, hogy erre vágyik. Bár te ismered.
2/4 anonim válasza:
"mivel a családom által könnyen hozzájuthatok ezekhez"
Csak nehogy a párodnak is leessen ez hogy nem kreatív voltál...hanem mert könnyen hozzájutsz csak azért adtad neki. Én azt ajánlom lufi helyett egy tálca sört vegyél.
3/4 anonim válasza:
Ez aaannnyira egyéni. Én ismerek olyan embert, aki szerintem oda meg vissza lenne, ha vennék neki pár héliumos lufit és elhülyülnénk vele ketten:D
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, nekem tettszene, elhülyülnénk a héliummal :) f34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!