29 éves pasinak mégis, mit lehet adni szülinapjára?
A probléma forrása több dologban gyökerezik:
együtt élünk, ő elég jól keres, amire szüksége van, azt mind megveszi vagy már megvette. A legtöbb olyan dolog, amire vágyik, azok technikai kütyük, amiknek a nevét sem jegyzem meg sosem, és ha vennék is neki ilyet, akkor tuti elbénáznék valamit, és felesleges pénzkidobás lenne, mert nem azt akarja valójában.
Ezért gondoltam megkérdezem, valami általános dolog, aminek minden pasi örül szülinapjára? Ebben a korban is. A fehérneműs szexelős dolog az olyan mindennapos nálunk, az nem lenne kifejezetten ajándék :D És tényleg szeretnék adni neki valamit, nem csak lazán orálisan kielégíteni.
Ötletek? Valami? Ti minek örülnétek?
Előre is köszönöm!
Együtt lakunk, a főzök neki valami szuper vacsorát gyakorlatilag minden nap teljesül. Pénzt meg nem adnék neki, sokkal több pénze van mint nekem, ha költekezni akar, akkor lazán megteheti. Meg az mégis olyan személytelen.
Kérdeztem már tőle, mégis mire vágyik, de ő is csak a vállát vonogatja. Ezért is kell a segítség :D
De köszönöm a javaslatokat! :)
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok, párom 30 éves, sokat keres, bármit megvesz magának, ő is imádja a kütyüket, de nyilván nekem nincs pénzem ilyenekre...
Úgyhogy én élmény ajándékot szoktam neki venni, vagy olyat amit tuti nem vesz meg magának. Ő szereti a repülést, a repülőket, az autókat. Úgyhogy ezeket vettem eddig neki:
[link] - többféle program közül lehet választani
[link] - én innen a Kaland csomagot vettem, de van többféle is
És vettem neki még autó és repülőgép makettet, amit össze kell szerelni, lefesteni... Pl. [link]
A következő születésnapjára egy repülésről szóló könyvet fogok venni, amit egy pilóta írt. Igaz, olvasni annyira nem szokott, de ez biztos tetszeni fog neki és elolvassa. Szóval ilyenben is gondolkozhatsz szerintem, akkor is ha nem egy olvasós típus.
Vagy ha kicsit többet is rá tudsz szánni, akkor akár vehetnél 1-2 éjszakás wellness hétvégét (vagy hétköznapot.. akkor kicsit olcsóbb) vmelyik jobb szállodában. Pl. mi múltkor voltunk a Shirazban és a Bambarában, nagyon tetszett, különleges hangulatuk van.
De ha általánosabb dolgot vennél, akkor nézhetsz vmilyen márkásabb, minőségi pénztárcát is akár.
Én párom szerintem ennek is örülne, bár ez inkább ilyen "aranyos" ajándék, sok haszna nincsen, csak nézegetni lehet: [link] szerintem jópofa :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!