Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért zavarja, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Andika87 kérdése:

Miért zavarja, hogy nem szeretnék "beszélgetni" vele?

Figyelt kérdés
Sziasztok.A probléma az,hogy van egy srác,akitől komoly kapcsolatot szeretnék,de neki heti egy találka bőven elég,még ha le sem fekszünk egymással.Én természetesen többet szeretnék találkozni vele,és így csak szenvedek.Megmondtam neki,hogy nem facebookon szeretnék vele társalogni,hanem élőben,mert a messenger annyira személytelen.Most egy hete be sem léptem,nem is érdekel,h írt-e,de tegnap találkoztunk,és panaszkodott h nem ér el.Pedig tudja a számomat....Úgy gondolom,ha akar,akkor megkeres.

2016. dec. 4. 16:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnálja a pénzt telefonra.
2016. dec. 4. 16:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Igazad van, ha csak nyavajog de tenni lusta azért, hogy lásson de lenne rá ideje, lehetõsége akkor hagyd a fenébe.
2016. dec. 4. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!