Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/25 anonim válasza:
Mondanám, hogy igen, de ismerem magam, ha beleszeretnék egy lányba, pont nem érdekelne a magassága. (Amúgy én 178 cm vagyok.) 23/F
3/25 anonim válasza:
Azokat a barátaimat, akiknek náluk magasabb a barátnőjük, szemlátomást nem.
Szóval azt mondanám, hogy ha amúgy le tudod nyűgözni a férfit, akkor ez kis eséllyel lesz probléma.
4/25 anonim válasza:
Szerintem nem. Inkább az ilyen nők, felsőbbrendű érzése, lenézése zavarja őket. Persze mire ez kiderül, már sokszor késő...
5/25 anonim válasza:
Először is szeretném látni azt a nőt aki magasabb nálam. :DDDD
6/25 anonim válasza:
Ember függő. Nekem csak a kis, úgymond kézbe vehető nő jön be. Kíváncsiságból volt egy 180 feletti, én 176 vagyok, barátnőm. Nem igazán tudtam vele mit kezdeni.
8/25 anonim válasza:
Imádom a magas nőket. Ha pár centivel magasabb az kimondondottan izgató nekem. De azért 5-10cmnél ne legyen több nálam az már cikisebb. 176f
9/25 anonim válasza:
"Inkább az ilyen nők, felsőbbrendű érzése, lenézése zavarja őket." -
Mond már el nekem, hogy ebből az egyszerű mondatból miből szűrted le, hogy a kérdező ilyen?
Ez egy egyszerű belemagyarázás és feltételezés a részedről.
10/25 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszenek a magas lányok. De pl tegnap is láttam az utcán egy párt,ahol a lány kb 20 centivel volt magasabb a srácnál és az már baromi viccesen nézett ki :D Valójában a magasság csak másodlagos.
(185cm,25F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!