Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha erzek egy pasi irant...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha erzek egy pasi irant valamit ami tobb mint szeretet de mas mint egy szerelem akkor mi az?

Figyelt kérdés
Azt erzem amikor vele vagyok megall az ido.nincs mult jelen jovo ,emberek.csak a pillanat.ha neki faj valamilye vagy beteg akkor erzem h a lelkem faj belul.es barmit megadnek h o jol legyen.h barmit megadnek egy mosolyaert is..mikor vele vagyok ugy erzem nincs banat szomorusag magany.mikor o velem van nem vagyok egyedul.voltam mar szerelmes de ez nem az.nincs rozsaszin kod es pillangok.nem tudom mi ez..
2016. dec. 4. 13:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt hívhatjuk szerelemnek. Én is voltam már szerelemes, pedig fogalmam sincs mi az, hogy "rózsa színköd és pillangók".
2016. dec. 4. 14:51
 2/2 anonim ***** válasza:

szimbiózisos ragaszkodás.

ilyen csak az anya-csecsemő kapcsolatban normális sajnos :(

2016. dec. 4. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!