Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelent valamit vagy csak én komplikálom túl?
Megismertem egy lányt nemrégiben, kb 1 hete. Sokat chateltünk, chatelünk. De mostanában egyre kevessebbet ír. Igaz az is, hogy akkor nagyon sokat irogattunk egymásnak... Ezért most nem tudom, hogy elbizonytalanodott, vagy csak szimplán "nyeregben" érzi magát? Vagy letett erről az egészről?
Nekem ő nagyon tetszik, így kicsit rossz érzés ez nekem. :(
De lehet hogy csat túl rágörcsölök. Valaki tudna tanácsot vagy tippet adni?
21/F
U.I.: Szinte minden témából kifogytunk annyit beszéltünk... És valahogy lankad az aktivitásunk az idő telésével.. Ha valakinek esetleg van valami "mainstream" témája is, azt is nyugodtan leírhatja. :)
Akkor itt lenne az ideje felvetni a személyes találkozót.
Elvégre simán lehet, hogy azért hagyott alább a lelkesedése, mert unja a neten levelezgetést, vagy úgy van vele, hogy ha ennyi levelezés után se hívtad el, akkor biztos valami nem stimmel, és ezért kezdi elveszteni az érdeklődését.
Nem facebookon kell udvarolni.
Tessék elhívni.
Én félévig leveleztem egy lánnyal. Nonstop irogattunk :)
Képeket küldtünk. És 6 hónap után skypoltunk üajd pár nap múlva találkoztunk.
Szóval 1 hét nem sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!