Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Vagy én komplikálom túl? (többi lent)
Háát van egy fiú aki tetszik és elvileg én is neki...
Mikor velem van nem úgy néz ki, hogy csak szexre kellek neki, mert mindig a szemembe néz én rám mosolyog. Nem láttam , hogy valami mást ámuln rajtam a szememen és az arcomon kívül mert, akkor a földet nézi... Megkérte, hogy cipelheti e a táskámat, mert fáradt voltam. És volt mikor miattam volt beteg, csak hogy együtt legyünk a dokinál... De nincs fb-je... :/ mert szerinte hülyeswég, bár szerintem is az...
De az a legnagyobb baj, hogy van mikor hetekre eltűnik és nem látom, sehol. És pár napra visszajön.. (elvileg beteg, de nem cigány) akkor mindig hazkisér aztán meg megint eltűnik egy milliónyi időre, van mikor egy hónapig "beteg"... de nekem nagyon hiányzik.. bár ha én is neki megkeres, de miért van ez? talán csak tetszem neki és nem is szeret, vagy csak szexre kellek neki?
Jézusom...
"beteg"
elvileg beteg, de nem cigány
Mi az Isten van veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!