Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ez rosszat jelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez rosszat jelent vagy csak én komplikálom túl?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal szoktunk beszélgetni meg találkoztunk, nagyon jól éreztem magam, és azt mondta, hogy ő is. Meg is beszéltünk egy másik időpontot, de azt lemondta, mert hogy elfelejtette, hogy csapattársánál(fiú) alszanak, mert hogy a csapat a második családja és szoktak ilyet csinálni... Áttettük megint, lemondta mert kiderült hogy kezdődnek azon az estén az edzések, áttettük még egy nappal későbbre, de kiderült hogy akkor is lesz edzés, tehátáttettók holnapra... nem tudom, hogy ő csak szórakozik velem, vagy tényleg közbe jött sokminden. És ha lehet írjatok tanácsokat mit kéne csinálnom! köszi :)
2012. júl. 24. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Még egy alkalmat várj, aztán felejtsd el :)
2012. júl. 24. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem se várj rá túl sokáig.
2012. júl. 24. 17:36
 3/9 A kérdező kommentje:
holnap találkozunk elvileg... Amúgy én ha ennyiszer lemondja valaki, engem nem érdekel, nem találkozok vele... de ő nagyon megfogott: kedves, aranyos, vicces és szép is... Túl jól éreztem magam vele ahoz, hogycsak úgy lemondjak róla...:///
2012. júl. 24. 17:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha lemondja, akkor mondd meg, hogy nincs értelme megbeszélni előre. Ha biztosan tudja, hogy rá fog érni, akkor hívjon!

Én edzés után is találkozni szoktam a barátnőmmel.

2012. júl. 24. 18:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy hasonló srác aki folyton változtatta az időpontot.Amit eleinte tűrtem, később leszidtam egy sms-ben (mert ugye élőben nem találkoztunk) Később megint felkeresett, de újra elkezdett játszani a találkozók időpontjaival szóval megint kiosztottam és nem jöttem vele össze. Úgy gondolom, ha nagyon akarna nem lenne ennyire szétszórt, de adja az Isten, hogy tévedjek és tényleg a véletleneknek köszönhető, hogy nem találkoztatok. Én szurkolok nektek, ha már bejövős a srác .

21 N

2012. júl. 24. 18:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, bejövős a LÁNY :D Amúgy szerintem neki is bejövök, mert olyan dolgokat ír, meg csinált mikor találkoztunk...
2012. júl. 24. 18:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Jah igen , bocsi :D nem figyeltem. Figyelj akkor is, ha nekem tetszik egy srác akkor nem nagyon akarom halasztgatni randit és áttenném az időpontot aznap egy kicsit később. Na de legyen szerencséd én még mindig azt mondom :)
2012. júl. 24. 18:41
 8/9 A kérdező kommentje:

Lehet hagynom kéne de ÉRZEM hogy jó lesz :"DDDDDDDDDDDDDDDD

Nade tényleg szerintem most találkozunk, ha meg nem akkor tényleg hagyom a p.csába :D

2012. júl. 24. 18:55
 9/9 anonim ***** válasza:
mondd le te is. ha eléggé érdekled akkor felajánl egy másik időpontot és nem fog biztosra venni. ha ennyi lemondást szó nélkül hagysz nem fog megbecsülni
2012. júl. 24. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!