Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha válaszol de sose kérdez vissza az rosszat jelent?
Én is azt vettem észre, hogy legalább visszakérdeznek, ha érdeklődnek egy picit. Ha nem is új témát hoznak fel, de amit megkérdeztél tőlük, azt visszakérdezik, vagy a témához kapcsolódóan kérdeznek valami hasonlót.
Viszont ha ő sosem ír rád, csak akkor beszélgettek jókat, ha te írsz, az nem jelent még rosszat, így jöttem össze én is valakivel, igaz végül nem lett hosszú, és nem is érdeklődött közben új dolgok iránt, hiába beszélgettünk órákat.
Tehát így leírva lehet, hogy az sem jó;)
Szerintem nem igazán érdekled őt. Nem rég én is beszélgettem egy lánnyal MSN-en, aki tetszett. Elég előresn próbáltam fenntartani a beszélgetést, folyamatosan kérdezgettem tőle, próbáltam új témákat felhozni, de ő nem kérdezett semmit és csak egyszavas válaszokat adott, pedig rendesen is hozzálehetett volna szólni, mert jó témák voltak. Próbálkozz másnál, van egy csomó nő a neten. 10-ből 3-4-el szinte biztosan fogsz tudni rendesen beszélgetni, csak legyen jó a dumád, és már a kezdeti ismerkedésnél (amikor írsz neki levelet, hogy szeretnél vele ismerkedni) kezdj el finoman bókolni.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!