Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha válaszol de sose kérdez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha válaszol de sose kérdez vissza az rosszat jelent?

Figyelt kérdés
ismerkedek egy lánnyal kérdezek válaszol rendesen de nem kérdez vissza és így eléggé egy hangú a beszélgetés és már nem tudom miről beszéljek vele, ötlet? vagy ez azt jelenti hogy inkább hagyjam?
2012. jan. 21. 10:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem igazán érdekled sztem.
2012. jan. 21. 10:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát ez gáz. Ezzel feltehetően csak le akar koptatni, ráadásul, nem valami kedvesen.
2012. jan. 21. 10:23
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Egész jó helyzetben vagy! Én egyszer leveleztem egy lánnyal, aki a normál méretű leveleimre 2-3 sorban válaszolt, sms stílusban, azaz sok rövidítéssel, tehát arra sem vette a fáradtságot, hogy kiírja rendesen a szavakat. Hát nem is lett belőle semmi.
2012. jan. 21. 10:24
 4/10 anonim ***** válasza:

Én is azt vettem észre, hogy legalább visszakérdeznek, ha érdeklődnek egy picit. Ha nem is új témát hoznak fel, de amit megkérdeztél tőlük, azt visszakérdezik, vagy a témához kapcsolódóan kérdeznek valami hasonlót.

Viszont ha ő sosem ír rád, csak akkor beszélgettek jókat, ha te írsz, az nem jelent még rosszat, így jöttem össze én is valakivel, igaz végül nem lett hosszú, és nem is érdeklődött közben új dolgok iránt, hiába beszélgettünk órákat.

Tehát így leírva lehet, hogy az sem jó;)

2012. jan. 21. 10:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem hanyagold...
2012. jan. 21. 10:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy ilyen lány, randiztam is vele. Rám írt, de nem igazán kérdezett. Így elég egyhangú volt a dolog. De igazából szerintem csak zavarban volt, esetleg kicsit meg volt szeppenve nem tudom. Élőben sem volt beszédes túlzottan. De ő keresett engem utána, csak nekem ez így nem tetszett, hogy nem igazán tudunk beszélgetni. Van ilyen is.
2012. jan. 21. 11:25
 7/10 A kérdező kommentje:
ő is szokott írni néha de akkor is kb ugyan az megy
2012. jan. 21. 11:39
 8/10 anonim válasza:
szard le az egészet
2012. jan. 21. 12:17
 9/10 anonim ***** válasza:
hanyagold
2012. jan. 21. 13:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem igazán érdekled őt. Nem rég én is beszélgettem egy lánnyal MSN-en, aki tetszett. Elég előresn próbáltam fenntartani a beszélgetést, folyamatosan kérdezgettem tőle, próbáltam új témákat felhozni, de ő nem kérdezett semmit és csak egyszavas válaszokat adott, pedig rendesen is hozzálehetett volna szólni, mert jó témák voltak. Próbálkozz másnál, van egy csomó nő a neten. 10-ből 3-4-el szinte biztosan fogsz tudni rendesen beszélgetni, csak legyen jó a dumád, és már a kezdeti ismerkedésnél (amikor írsz neki levelet, hogy szeretnél vele ismerkedni) kezdj el finoman bókolni.

20/F

2012. jan. 21. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!