Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én komplikálom túl, vagy ez nincs rendben?
Barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt,elvileg szeret,mindig mondja,hogy én is,miután mondom neki,hogy szeretem,és néha ő is mondja neten keresztül általában amikor lemegy,na de neten általában mindig én dobom fel a témát,néha csak szmájlikkal válaszol,néha csak 1 szívvel 6 perc után miután elolvasta,viszont élőben,úgy tűnik,mintha tényleg szeretne,meg minden,ő is próbál témát feldobni.Nem baj ha kicsit tapizom..Aztán általában neten miután,10-20 percig nem írok semmi újat,ő feldob valamit,de ma most 40 perce áll a beszélgetés,közben fent van ..Várjam meg amíg ír valamit,vagy kérdezzem meg ,hogy nekem ez egyoldalúnak tűnik?
Amúgy neten mindig beszélünk este 1-2 órát.
Halott kapcsolat. Lehet, hogy tényleg éreztek valamit, de ha a csend kínos, az gáz. Nekem is van olyan lány, akivel nem tudok beszélni, de velük nem is kezdek kapcsolatba.
Nem, egy kapcsolatban az nem jó, ha erőltetni kell a beszélgetést témafeldobásokkal.
Tisztázódott.
Fél 9kor írt,hogy vége-e már a filmnek,mert úgy gondolta,hogy filmet nézek,mivel nem írtam,és mondtam,hogy lehet elkezdek egyet.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!