Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sok csalódás es nehézség után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok csalódás es nehézség után azt érzem falakat emeltem magam köré. Most viszont jött valaki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mar sokszor megijedtem, es elküldtem ot, de nem adja fel. Mindig jön es csak jót kapok tőle, viszont en nagyon felek. Egyszeruen nagyon nehez volt felállnom az utóbbi évek melypontjairol, meg kellett tanulnom, hogy éljek tul egyedul, es szép lassan sikerült is, helyrejöttem, bizom magamban, tudom, mit erek, de felek másban megbízni a korábbi rossz tapasztalatok miatt. Tudom, h ezzel elüldözom a másikat, ezert próbálom közelebb engedni magamhoz, de ez nagy harc bennem. Felek az újabb sérüléstol.
2016. nov. 26. 11:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem kérdés,hogy mindenki azt fogja írni: adj esélyt Magadnak a boldogságra!

Egyáltalán nem biztos,hogy ismét csalódni fogsz!

2016. nov. 26. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Azt hiszed, mások nem csalódnak?

DE.

A sikerhez göröngyös út vezet.

Ha ő szeret téged, és akar, akkor minek lököd el magadtól?

Bizonytalan vagy még magadban is, de hidd el, ha próbálkozik nálad, és nem adja fel, neki így vagy tökéletes.

Ne légy nyámnyila.

21/L

2016. nov. 26. 12:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Mindenképpen beszélned kéne vele!

Ha ilyen kitartó ahogy mondod, és tényleg látod, hogy te érdekled, a te boldogságodat nézi,adott esetben hagyja, hogy szabad legyél, akkor biztos szeret téged.

És most jelenleg hányadán álltok? Mióta próbálkozik?

Egyáltalán sejti, hogy te érzel iránta valamit?

2016. nov. 26. 12:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Most találkozgatunk. De mindennap 3x eszembe jut kb, hogy mi van, ha rosszul fog ez is elsülni, ezert úgy védem magamat, hogy kedves vagyok vele, nem utasítom el, de alig beszélek magamról, az életemrol, mert félek megnyilni. Ezt magabiztossággal es titokzatossággal palastolom, es persze igyekszem szórakoztató es elbűvölő lenni. De igazan nem nyitom meg magam. Ha nagyon beijedek, akkor kitalálok valamit, es eltűnök pár napra, vagy elfoglaltságot színlelek, es olyankor gondolkozom. De ez nem jo igy.
2016. nov. 26. 13:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Kb 2 hónapja megy ez, de úgy 3-4x elutasítottam mar. Volt, hogy hetekig semmit nem válaszoltam, hanem elküldtem. Mégse adja fel, es nem értem miért. Szerintem tudja, h vonzódom hozza, ez egyértelmű.
2016. nov. 26. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:
És ő hogy próbálkozik?
2016. nov. 26. 13:41
 7/8 anonim ***** válasza:

En is ismerek egy ilyen sracot. Pont igy viselkedik, mint te, mert nagyon sok csalodas erte korabban. Sokszor elkuldott, vagyis azt mondja, hogy nem keszult fel komoly kapcsolatra, nem velem van a baj, sok a munkaja meg ilyenek. Ugyhogy, ugy dontottem, nem adom fel. Csakhogy mostmar másfél éve mind probálkozok, fél éve nem találkoztunk. Érzem, hogy tetszem neku, vagyis éreztem régebb, most inkabb azt sugja valami, hogy a fejébe szállt a buszkkeség, és biztosra veszi, hogy barmi van, nem hagyom el ot.

De mostmár nagyon kiégve érzem magam vele kapcsolatban, ugy erzem, valamiféleképpen feladtam a noiessegem a sok kitartas soran. Már nem hiszem, hogy lehet ebbol valami.

Szoval, nagyon szep tole, hogy elfogad teged olyannak, amilyen vagy es huseges marad hozzad, ugyhogy mihamarabb szedd ossze a golyoid (ha ferfi vagy) es beszelj vele. Meglatod, megerti a helyzetet. Neki is szuksege van biztatasra, valoszinu, o sem szeretne csalodni, es ugyanazok a ketelyei, mint neked.

2016. nov. 30. 17:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért nem adja fel, mert valószínűleg komolyan szeret téged, és érzi, hogy megéri ezért küzdeni. Addig próbáld megoldani magadban a dolgaidat, amíg nem jut el addig, hogy feladja. Én nemrég feladtam a küzdelmet, és bár azóta sem tudok senkire még csak ránézni se, a büszkeségem miatt soha többet nem akarok azzal a férfival szóba állni. Pedig csak rá gondolok folyton, és nagyon szeretem, de nagyon megbántott a folytonos elutasításával, azzal, hogy nem válaszolt a leveleimre, és hogy folyton csak kritizált és bántott, ahol és ahogy tudott. Ha szerencséd van, az a lány elég naiv és még egy darabig kitart..Sok szerencsét.
2016. dec. 23. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!