Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek ebben?
" Mindenki életében, egy Igaz szerelem van jelen. "
" Minden férfinek, egyetlenegy nő a Nő, a többi csupán az árnyéka. "
" Minden nőnek, egyetlen " muzsikus lopja el igazán a szívét " a többiek csak másod hegedűsök. "
Nem hiszem, hogy igaz lenne. Ahogy korábban is írták, nagyon sok "igazi jelölt" rohangál a világban. Senkinek sem csak egy ember van, aki mellett megtalálhatja a boldogságot. Annyi igazságtartalma lehet, hogy sokan egyre cinikusabbak a csalódások után, így nehezebb tiszta lappal kezdeni, de nem lehetetlen, csak tudatosnak kell lenni.
Azt sem gondolnám, hogy az első kapcsolat lenne az etalon. Számomra az első kapcsolatom egy rémálom volt. A srác első hónap után megcsalt, hazudott, és nem is igazán kötődtünk egymáshoz ennyi idő alatt. Párom az eddigi barátnőit azért dobta, mert nem volt szerelmes egyikbe sem. Mi viszont teljesen jól kijövünk egymással, sőt. Nekem mondhatni ő a második szerelmem, de teljesen más, mint a korábbi. Az első nagy szerelmemnél főleg a szexualitás dominált. Borzasztóan vonzódtunk egymáshoz. Emberileg is kijöttünk, de nem az volt központban. Mostani párommal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb a kapcsolatunk. Jó vele a szex is, természetesen, de teljesen más miatt kötődöm hozzá. Ha hónapokig nem szexelhetnénk se viselne meg, ha ennek ellenére ott lenne velem.
Nem, nem hiszek ezekben, egyikben sem, és nem csak, hogy nem hiszek, de egyik sem igaz.
Az ilyen, és ehhez hasonló szépségeket azok mondják, akik valamilyen álomvilágban élnek, és a filmek,média, meg a gyönyörű társadalmunk ezeket a valótlan állításokat sulykolják beléjük, ezeket a mítoszokat. Védekezésnek így kiváló a számukra. Aztán vagy belátják majd egyszer a valóságot, vagy maradnak a mostani tudatukban.... Jellemzően az utóbbi szokott történni, és élnek tovább, és azzal a tudattal távoznak majd, hogy igazuk van, csak azt nem értik hogy a többségünknek valami mégis hiányzott, és boldogtalan(?) életük miért alakult úgy ahogy.
Embere válogatja, rám igaz.
És nem a fiatalok naívsága beszél belőlem, nem vagyok már fiatal, és tapasztalatlan sem párkapcsolatok terén, volt több komolytalan, több komoly, majdnem-házasság is.
És visszanézve az életemen valóban az első nagy szerelmem volt csak igazi, a második már egy kicsit kevésbé volt nagy szerelem, a harmadik még kevésbé, stb, mindegyik kiölt egy kis részt belőlem, mostanra pedig már szinte semennyire sem vagyok képes szerelmet érezni.
Úristen!! Eddigi válaszolók ti milyen emberek vagytok!?! :D XD
Félreértettétek a kérdést vagy ennyire ostobák vagytok, hogy még az érzéseitekkel sem vagytok tisztában..+ nem tudjátoka szeretni, szerelem és efajta szavak igazi értékét jelentését?? ?!? :D
XD szánalmasak vagytok ti tucatkák...
Amúgy én hiszek benne.. Tehát igen, igen és igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!