Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek oka van annak hogy ket ember talalkozik, hisztek ebben?
Dehogy hiszek benne. Ha valakivel találkozol, az azért van, mert mindkettőtöknek arra akadt dolga aznap. Ha úgy nézzük, akkor ez volt az ok.
De ha valami transzcendentális okot akarsz belemagyarázni, az felesleges.
Túl sok az olyan "véletlen" a világban, hogy ne legyen oka.
Ha pedig tényleg minden "véletlen" valójában megmagyrázható akkor a "nagyobb" véletlenek is (katasztrófák stb. is előre megtervezettek, csak véletlennek álcázva)
Részben igen, mert eddig mindig tanultam azoktól, akiktől a végén mégis el kellett távolodnom - és mint kiderült, ők is tanultak tőlem egysmát.
Részben nem, mert pl.: az igaznak mondott szerelem akkor miért nem talált még meg, ha párszor úgy találkoztam a másik féllel, hogy érződött a kölcsönös vonzalom egymás iránt?
Igen,oka van.A sors adhat lehetőséget két embernek,akár többször is,hogy együtt legyenek,de ezért tenni is kell.
Egy biztos,ha valakivel folyton összesodor az élet,az nem véletlen.
Tapasztalatból írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!