Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek ebben?

Figyelt kérdés

Ismerek két éve egy srácot, eddig nem is figyeltünk egymásra, mindketten kapcsolatban élünk.

Kb két hónapja kezdtünk el figyelni arra, hogy vonzódunk egymáshoz. Ha meglátjuk egymást, ragyogunk, de szószerint. Mindig ehangolt volt, most azt látom, ragyog a szeme és az egész arca, amikor találkozunk, vagy meglát. Èn szintén. Eljutottunk arra szintre, hogy testileg semmi közünk egymáshoz, pusztán puszi arca és ölelés, de az az ölelès, a világ megáll egy percre. Múltkor megèrintette a nyakamat kózben, ránèztem, le se tudom írni hogyan nézett rám.

Megbeszétük, hogy a jövőt együtt tervezzük, de szakítanunk kell.

Szerintetek lehetséges, hogy belém szeretett?? Nem tudom, de valami van köztünk. Nem is volt mèg ilyen èrzés bennem.

2015. jan. 7. 11:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
lehetséges...csak a párotokat ne csaljátok meg inkább legyen vége a kapcsolatnak...
2015. jan. 7. 11:55
 2/12 A kérdező kommentje:

Még mielőtt a szexre éleznétek ki, nincs testileg semmi köztünk. Megbeszéltük, hogy szóba sem jöhet semmi ilyesmi, rendeznünk kell a kapcsolatunkat, aztán foglalkozhatunk egymással. Másrészt, nem kapna meg, ha akarná sem.

Itt érzelmekről van szó. Egyikőnk sem veti fel a szerelem gondolatát, de érzem, hogy kapocs van már most, ha a szemébe nézek, minden ott van.

Mindig annyit mond, hogy szeretné, ha szeretném és új életet kezdenénk együtt.

2015. jan. 7. 11:59
 3/12 A kérdező kommentje:
Egyikőnk sem akarja megcsalni, szóba sem jöhet.
2015. jan. 7. 11:59
 4/12 anonim ***** válasza:

nem csak a szex lehet megcsalás...

ha tényleg úgy gondoljátok megfelelő társak lennétek akkor hajrá :)

2015. jan. 7. 12:01
 5/12 A kérdező kommentje:
Tudom, azért írtam, hogy ideje szakítanunk ezt mindketten tudjuk, addig nincs tovább. Mivel lelkileg megérintettük egymást, nem kérdés, hogy a régiben nem volt meg valam
2015. jan. 7. 12:08
 6/12 anonim válasza:
Mintha a saját írásomat olvastam volna,annyi különbséggel,hogy nekem van csak barátom,a fiú szingli.
2015. jan. 7. 12:15
 7/12 A kérdező kommentje:
Akkor üdv a klubban! ;) :)
2015. jan. 7. 12:22
 8/12 anonim ***** válasza:

Minden esélyed meg van az igaz szerelemre!

Kicsit irígyellek!

2015. jan. 7. 12:26
 9/12 A kérdező kommentje:
Nincs rá okod. Ki tudja mi lesz ebből. Lehet te leszel a szerencsésebb
2015. jan. 7. 13:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez csak a tiltott gyümölcs miatt van. Ha mindketten egyedülállóként ismerkedtetek volna meg, nem lenne szerintem szikra...
2015. jan. 7. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!