Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek ebben?

Figyelt kérdés
Hiszitek,hogy két ember akik között sosem alakult semmi,de tudták mindig,hogy több is lehetne a dologból,több év után egymásra találjanak..?
2012. szept. 4. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:
nem
2012. szept. 4. 16:46
 2/3 anonim ***** válasza:
egymásra találhatnak elvégre, de én azt érezném hogy már nem ugyanolyan az érzés mert változott mindkettőnk..vagy csak én állok lehet hadilábon az elmúlás akár negativ, akár pozitiv nehezen feldolgozásával
2012. szept. 4. 16:50
 3/3 mmano88 ***** válasza:
Nekem volt egy ilyen srác még régebben. Mindig tudtuk, hogy lehetne több is köztünk, de vagy neki volt valakije, vagy nekem ezért sosem léptük meg azt a bizonyos lépést egymás felé. Ő azóta elköltözött,barátnője van már régóta és nekem is 5 éve van párom, szóval mi nem találtunk egymásra. :D
2012. szept. 4. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!