Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek ebben?

Figyelt kérdés

Ismerek két éve egy srácot, eddig nem is figyeltünk egymásra, mindketten kapcsolatban élünk.

Kb két hónapja kezdtünk el figyelni arra, hogy vonzódunk egymáshoz. Ha meglátjuk egymást, ragyogunk, de szószerint. Mindig ehangolt volt, most azt látom, ragyog a szeme és az egész arca, amikor találkozunk, vagy meglát. Èn szintén. Eljutottunk arra szintre, hogy testileg semmi közünk egymáshoz, pusztán puszi arca és ölelés, de az az ölelès, a világ megáll egy percre. Múltkor megèrintette a nyakamat kózben, ránèztem, le se tudom írni hogyan nézett rám.

Megbeszétük, hogy a jövőt együtt tervezzük, de szakítanunk kell.

Szerintetek lehetséges, hogy belém szeretett?? Nem tudom, de valami van köztünk. Nem is volt mèg ilyen èrzés bennem.

2015. jan. 7. 11:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Lehet, bár nem hiszem. Azt mondta, ha egyedülállóak lennènk, azonnal bepróbálkozott volna, de így más.
2015. jan. 7. 14:08
 12/12 PearlDiver ***** válasza:
Hát ha úgy érzed, olyasmit tudsz tőle megkapni, amit a barátodtól nem, akkor itt az idő szakítani.
2015. jan. 7. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!