Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek többet érezni, az egyetemi tanárom iránt. Mit tegyek?
Első éves egyetemi hallgató vagyok. Van egy tanárom aki itánt kezdek többet érezni. 40éves, nem az a tipikus szépfiú, mégis van benne valami. Hihetetlenül karizmatikus, mosolygós. Ha magyaráz,sokszor tartja a szemkontaktust, de nem hiszem,hogy ez jelent valamit. Egyszer volt olyan, hogy írás közben felnéztem rá, és engem nézett, de lehet ez is csak véletlen volt.
Néha vannak kissé perverz beszólásai, de aztán mindig elvicceli. Eddig nem tudtam van e felesége, mert gyűrűt nem visel.. Viszont ma megtudtam, hogy nős, de megcsalta a feleségét. Szombaton kirándulni megyünk, és megtudtam, hogy jön ő is. Ráadásul
Szóbeli vizsgám lesz vele, és már így is rettenetesen zavarba tud hozni akárhányszor csak rám mosolyog. Mit tegyek? Hogyan kezeljem a zavaromat, érzéseimet?
Előre is köszi a válaszokat!
20/l
Válassz egy fiú-csoporttársat és azzal flörtöljél ha a közelben van az öreg.
1. éves vagy, kis gólya, tapasztalatlan, és ahogy látom, éretlen is.
ez kb. tinikategória: teccik a tanár úr. :)
nem kell tenned semmit, a helyedben nem ásnám el magam már első évben, koncentrálj a tanulásra, és ne égesd magad, ha nem muszáj.
hagyd a tanárt, semmi közöd a magánéletéhez.
a felnőttség egyik kritériuma pedig az, hogy tudod kezelni az érzéseidet, és felméred, mi múlik a sikeres vizsgán, és nem úgy viselkedsz, mint egy szédült, naiv kamaszlány, aki elpirul és nem tud rendesen beszélni, ha a tanár ránéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!