Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bukok az egyetemi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bukok az egyetemi tanáromra? Azelőtt dolgoztam és az egyik főnökért voltam oda a másik műszakból. Ennyire vonz az elérhetetlenség? Hogy tudnám felkelteni a tanárom figyelmét? Facebookon visszaigazolt.

Figyelt kérdés

2013. szept. 19. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Jajj istenem, mennyi agyatlan ember van ma itt :)
2013. szept. 19. 20:09
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
Nem agyatlan, csak nő. A nők nagy része ilyen. Vonzza őket az elérhetetlen, magabiztos, alfahím típusú férfiak, akikért meg kell küzdeni, így alárendeltnek érzik magukat. Nők. Gőzöm sincs, hogy tudnád felkelteni. Bár sztem hülyeség olyannal járni, akivel egy helyen tanulsz, dolgozol.
2013. szept. 19. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
mosolygás, tekintete keresése. kérhetsz tőle korrepetálást:)) Elmagyarázná-e még1X,mert órán nem merted megkérdezni:D:D:D Csak vmi apróságot:):)
2013. szept. 20. 20:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Majd igyekszem!:)

2013. szept. 21. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!