Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Megharagudott rám az egyetemi...

Megharagudott rám az egyetemi tanárom? Miért? Én ezt nem értem. (részletek lent)

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet a következő:

Kedves és mosolygós természetű lány vagyok, és szeretem az embereket. Így akárhányszor ismerőssel találkozom, mindig mindenkinek mosolyogva köszönök. Így van ez az egyetemen a tanárokkal is, akik általában mosolyogva vissza is köszönnek. Ismernek és kedvelnek is.

Erre most történt valami, amit nem értek. Az egyik tanárom (férfi, házas, német) egyik napról a másikra feltűnően kerülni kezdett, és mondhatni agresszíven levegőnek néz. Ha meglát valahol, rögtön elnéz, nem fogadja el a köszönésem, és feltűnően kerül! (Nemcsak beképzelem, nagyon durva!)

Az első nap nem foglalkoztam vele, de azóta még rosszabb lett a helyzet, nyíltan ki is mutatja, hogy teljesen ignorál. És egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi történt. Korábban mindig mosolyogva visszaköszönt, ismer is, órám is volt nála, láthatóan kedvelt, kedves volt hozzám. Aztán tényleg egyik napról a másikra jött ez.

Újra és újra lefuttattam a fejemben az egészet, talán valamivel megsérthettem? De most még órám sincs nála, szóval még csak nem is beszélünk. Semmire nem jutok, mert szerintem nem csináltam semmit.

Egyébként nem foglalkoznék vele, mert nem kedvelhet mindenki, csakhogy ő a szakdolgozatom opponense, szóval így már kicsit jobban piszkál a dolog. Mondhatnám azt is, hogy félek...

A kérdésem a következő: Mit lehet ilyenkor csinálni? Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Hogyan oldottátok meg? Egyáltalán miért orrol meg ennyire egy EGYETEMI tanár egy hallgatóra? Mit "kell" ahhoz egy hallgatónak tennie? Illetve, hogy nagy udvariatlanság-e, ha esetleg elmennék fogadóórájára, és megpróbálnék szépen és udvariasan rákérdezni. (Vegyétek számba, hogy német!)

Kérlek, írjatok, mert dunsztom sincs.

25/lány

Köszi annak, aki végigolvasta!

2015. jún. 11. 13:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Hello

Hát ez elég cink, én mindenesetre nem kérdeznék rá. Jártam hasonlóan amúgy, mondjuk az az én hibám volt. Elnéztem a prezentációm időpontját és aznap raktam össze valamit, hát elég gázul sikerült... Előtte mindig 5ös voltam a nőnél aztán utána lefelé kerekítette a jegyeim, ami jogos, de bunkó volt ha kérdeztem valamit és az utcán nem köszönt vissza. Utána próbáltam kerülni, nem felvenni nála órákat.

Amúgy szerintem itt is valami olyan banális ok lehet, hogy nem kaptál meg egy emialt és nem válaszoltál rá. Én úgy látom, hogy jobb a diplomácia, hagyd rá, de ha lehúzza nagyon a jegyed akkor írj a konzulensednek, hogy ez mi, és kérhetsz-e felülbírálást.

2015. jún. 11. 13:25
 2/2 anonim ***** válasza:
0%

Ti nők, ti mindenbe mély lelki dolgokat láttok bele és meg akarjátok beszélni... igen, ha valaki látványosan kerül és nem akar veled foglalkozni, akkor biztos az a legjobb megoldás, ha agresszívan nyomulsz, hogy de miért nem bír téged, pedig te olyan kedves és mosolygós lány vagy -.-

Csak hagyd békén! Tanulj és kész, semmi más ne érdekeljen és ne firtasd, hogy miért nem köszön.

2015. jún. 11. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!