Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Lelkizősök, tudnátok nekem...

Adrienn113 kérdése:

Lelkizősök, tudnátok nekem tanácsot adni? Részletek lent:

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, elsős gimnazista. A nagyszüleimtől régi módi nevelést kaptam, amit egyáltalán nem tartok hátránynak, sőt boldog vagyok, hogy az értékrendszerem más, mint a velem egykorúaké... Éppen emiatt elég nehezen barátkozom. Mondhatni, egyetlen igaz barátom van, de ő is másik gimibe jár. Szóval egyedül vagyok. Év elején felfigyeltem a földrajz tanárnőmre. Ő egy 34 éves nő. Lenyűgözött, a stílusa, ahogy tanít. Sugárzik belőle a kedvesség, közvetlen, segítőkész, és megszerettette velem a földrajzot. Alig várom az óráit, és szomorú vagyok, rendesen fáj a lelkem, mikor kicsöngetnek. Szünetekben néha beszélgetünk, de az sajnos max.5 perc. Világ életemben,ilyen fajta barátot kerestem... Csak, hát, ugye van köztünk cirka 18 év.. és a tanárom... Nem akarok én tőle semmi rosszat, csak szeretnék egy olyan valakit, akivel tudok beszélgetni egy tartalmasat, olyan jót. Megosztani a gondolataimat, meghallgatni őt. Egyszerűen szeretném a társaságát. Akár egy kis időre is, csak beszélgessünk. Édesanyámmal egy helyen dolgoznak, és ő is mondta, hogy teljesen olyan vagyok mint ő. Kívül, belül. Csak hát ugye, a tanárom..

Szóval, szerintetek, mit tegyek? Hogyan próbáljak meg közeledni hozzá?

2015. ápr. 27. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem ne próbálj meg közeledni hozzá, fura lenne. Maradj a sima tanár-diák viszonynál. Majd ha végeztél a suliban, azután úgy is felajánlja sok tanár a tegezést, és baráti kapcsolat is alakulhat ki pár fiatalabbal. Várj addig és keress korodbeli barátokat.
2015. ápr. 27. 20:45
 2/9 opened paradise ***** válasza:
25%
Szokott korrepetálni?
2015. ápr. 27. 23:49
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
A tanárnőddel kell ezt megbeszélned,négyszemközt
2015. ápr. 28. 12:22
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
mert mi ebben nem tudunk,segíteni
2015. ápr. 28. 12:23
 5/9 anonim ***** válasza:
azt írtad beszélgetni szoktál vele,akkor miről beszélsz,hogy akarod a társaságát,még egy kis időre is?
2015. máj. 4. 16:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Szokott kérdezgetni ,hogy hogy érzem magam,tudja hogy mikor vannak vizsgáim, hogy óvónőnek készülök, pedig csak egyszer véletlenül említettem meg neki régebben, és emlékezett rá. Nagyon jól esett. :) Néha óvónéninek hív. :) Emlékszik ilyen kis apróságokra és ezek nekem nagyon jól esnek.
2015. máj. 30. 20:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen mert kedvel téged mint tanítványát ,biztos nem biszex ..ha arra gondolsz
2015. máj. 31. 11:11
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem meg biszex ,hajcs rá
2015. jún. 12. 15:39
 9/9 anonim válasza:
Erre mint konkrét helyzetre csak azt tudom mondani, hogy szerintem ne tanáraid között keresd a társaságod. Ha nagyon nem jössz ki a saját korosztályoddal, akkor keress egy hobbit ahol idősebbekkel tudsz kapcsolatba kerülni( pl.: zenélés, tánc, bár ez nem annyira hobbi, de önkénteskedés azok a területek ahol ezt megtalálhatod.) Ha az osztályoddal vagy az iskolatársaiddal nem jössz ki, szerintem nem olyan nagy tragédia.
2015. aug. 3. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!