Lelkizősök, tudnátok nekem tanácsot adni? Részletek lent:
16 éves lány vagyok, elsős gimnazista. A nagyszüleimtől régi módi nevelést kaptam, amit egyáltalán nem tartok hátránynak, sőt boldog vagyok, hogy az értékrendszerem más, mint a velem egykorúaké... Éppen emiatt elég nehezen barátkozom. Mondhatni, egyetlen igaz barátom van, de ő is másik gimibe jár. Szóval egyedül vagyok. Év elején felfigyeltem a földrajz tanárnőmre. Ő egy 34 éves nő. Lenyűgözött, a stílusa, ahogy tanít. Sugárzik belőle a kedvesség, közvetlen, segítőkész, és megszerettette velem a földrajzot. Alig várom az óráit, és szomorú vagyok, rendesen fáj a lelkem, mikor kicsöngetnek. Szünetekben néha beszélgetünk, de az sajnos max.5 perc. Világ életemben,ilyen fajta barátot kerestem... Csak, hát, ugye van köztünk cirka 18 év.. és a tanárom... Nem akarok én tőle semmi rosszat, csak szeretnék egy olyan valakit, akivel tudok beszélgetni egy tartalmasat, olyan jót. Megosztani a gondolataimat, meghallgatni őt. Egyszerűen szeretném a társaságát. Akár egy kis időre is, csak beszélgessünk. Édesanyámmal egy helyen dolgoznak, és ő is mondta, hogy teljesen olyan vagyok mint ő. Kívül, belül. Csak hát ugye, a tanárom..
Szóval, szerintetek, mit tegyek? Hogyan próbáljak meg közeledni hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!