Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A mai nők sokat várnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők sokat várnak a férfiaktól?

Figyelt kérdés
29 éves srác vagyok és úgy gondolom nincs szeretni való lány az életemben! Akiket megpróbáltam szeretni elhagytak vagy megaláztak! Az a véleményem, hogy a mai lányok nagy része egyáltalán nem megbízható!

2016. nov. 7. 17:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
27%

#20: Maradjunk inkább nyugaton. De ha mindenképp keletre akarunk menni, akkor a keleten élőktől és törököktől azt hallottam, hogy Dubaiban mennyire népszerűek a magyar lányok. :)

Én csak a tapasztalatom írom és nem húzom rá minden magyar lányra a dolgot. Fentebb említettem is, hogy nem tartok minden magyar lányt egyformának. De ha nagy részüknél ugyanazt tapasztalom, akkor nem fogok hazudni, hogy mit látok.

2016. nov. 8. 00:38
 22/26 anonim ***** válasza:
46%

Olyan, hogy mai nők mint homogén közösség, nincs. Mindenkinek más elvárásai vannak, és ezek az elvárások sem ugyanolyan szinten túlzóak ahhoz képest, hogy a nő mit tud nyújtani.

Igen, vannak olyan nők, akik akármilyenek, de elvárják az izmos testet, 185+ centit, kacsalábon forgó palotát, sportkocsit... de vannak olyanok is, akik nem.

Én az alábbiakat várom el - úgy, hogy 27 évesen nyilván nem az egyetemisták meg a gimis kissrácok között, hanem 28-29+ 37-ig bezárólag keresek:

- ne legyen anyu pici fia

- ennyi idősen azért már legyen elég munkaviszonya, legyen egészséges a munkához való hozzáállása és a pénzügyi kultúrája. Az nem baj, ha szüleivel él, de ne mamahotel legyen (hogy otthon veri a farkát semmi munkával, és anyu a seggét kis kinyalja neki)

- legyen aktív, legyen élete... ne csak kockuljon meg tévézzen a szabadidejében

- külsőre fogjon meg benne vmi (nem, nem úgy értem, hogy izmos legyen meg magas!)

- legyen intelligens, tájékozott, művelt

- lehetőleg ne olyan munkája legyen, amiben hatványozottan nagy az esélye, hogy meghal napi szintű munkavégzés közben

- ne távkapcsolat legyen

- én legyek neki a legfontosabb, és ne hanyagoljon el

- legyen őszinte, de ne tajparaszt módon és ne osztogassa kéretlenül se az észt

- legyen hűséges

Amúgy meg a férfiak között is ugyanannyi a megbízhatatlan tróger... meg az, hogy elhagyott... ha nem csalt meg, akkor korrekt volt, mert nem minden szerelem tart ki örök életig. A megalázás meg... hát te is rossz helyen keresgélsz akkor.

2016. nov. 8. 09:42
 23/26 anonim ***** válasza:
29%

Akkor lefordítom azt amit a #22-es írt.

Minimum +190cm

Izmos, sportos, jóképű

Jó anyagi helyzetű (min 500e nettó)

Legyen sikeres a hobbijában

Vezető munkahelye legyen.

Lakás, autó alap

És persze legyen a csaj a mindene hisz hát végülis ilyen elvárások mellet pont egy átlagos lány miatt fog egy sikeres ember a maradék napi 1-2 óráját egy libára tölteni. Max egy sz.exre leszel jó ilyen elvárásokkal.

2016. nov. 8. 21:48
 24/26 anonim ***** válasza:
61%

Én meg lefordítom, amit a 23-as írt akkor (22 vagyok):

Semmilyen jellegtelen semmit felmutatni nem tudó pasiként (igénytelen vagyok, csóró vagyok, de szeressen a nő, amiért nem verem meg és nem vagyok alkoholista) a modell lányokat keresem, azok meg jéééé, nem engem. Akkor már minden nő felszínes k...a!

(nem tudom, hol keresgélsz, de pl. párommal az én lakásomban élünk, én keresek többet és túlsúlyos. Ami a felsorolásból igaz rá, az, hogy magas, de az sem volt nálam alapfeltétel).

2016. nov. 9. 09:21
 25/26 anonim ***** válasza:
Hol laktok? Megveszem kp-ra. Irányár?
2016. nov. 9. 14:50
 26/26 anonim ***** válasza:
32%

Hát azért a magyar pasik elvárásairól is lehetne ám mesélni. "Ne hízz egy kilót se-szülésig,előtt,után, dolgozz teljesvmunkaidőben,de közbe nyald ki a lakást, főzz mint a kisangyal, nevelj gyereket és add a sörömet a kezembe, mert a munka után fáradt vagyok és csak a tv előtt tudok tespedni a kimerültségtől. Ja de te ne legyél fáradt, mindent intézz el, lehetőleg helyettem is, vagy anyuhoz megyek." És ez az az eset ha netán legalább képes elköltözni a mamahotelból, de nem olyan gyakori mint kéne. Lehet pontozgatni, meg mondani hogy anyagias roh.adék vagyok de eddig többségben ezt láttam. Arról nem is beszélve hogy itt igencsak azok siránkoznak hogy jaj a magyar lányoknak csak a jóképű pasi kell, meg a magyar lányok nem néznek ki sehogy.

Ember, ha lehet választani akkor, ha teszem azt belsőre ugyanaz a két csávó de az egyik neadjisten külsőleg is vonz a másik meg egyszerűen nem.... Most kinek jó az ha egyszerűen nem indul be rád, de azért veled van?

És bocs, de nem azt látom, hogy a magyar pasik annyira igyekeznének kinézni valahogy. Az egyik oldalon a pávagyerekek, másikon meg a sörpocakos, igénytelen, ápolatlan, emberkék akik sírnak, hogy a magyar lányoknak csak az izmos pasik kellenek. Tezsvírem, pasi vagy akkor tán nyomj néhány fekvőt, ahelyett hogy betolsz mégegy hambit, meg sírsz, hogy igazságtalan az élet. Szerinted minek van a női blogokon meg oldalakon kész diéta-orgia? Meg így sminkelj, úgy csinálj hajat,amúgy öltözz. Mindenféle edzéstervek stb. Mindez azért mert ti meg a képernyőről veszitek a nőideált...

A férjem 164 centi. Izmosnak izmos, mert van IGÉNYE arra, hogy 10 óra munka után hazaérve még itthon tornázzon VELEM. Vannak gyakorlatok amiket együtt, vannak amiket egymás mellett, jókat röhögve csinálunk. Ugyanannyit keresünk, együtt tartjuk fent az albérletet és spórolunk. Reggel előbb kelek, reggelit, és neki ebédet csomagolok. Mindketten húzunk dolgozni, hazefele ha kell valami bevásárolok, itthon rendet csapok, mire hazaér van kaja. És ő ezért HÁLÁS mert tudja, hogy én is váradt vagyok. De mindent megteszek, mert cserébe az én hatalmas elvárásaimat is teljesíti. Figyel rám, megbízható, tiszteletben tartja a dolgaimat és a társam, aki nem hárítja rám a közös problémák megoldását ahogy a magyar pasik szokták(tisztelet ezúton is az igen kevés kivételnek) hanem együtt találjuk ki a megoldást. És igen, gondolom világos, hogy nem magyar, közelkeleti a drágám.

(Ja és hogy a külföldi nők milyenek, minden felsorolt, és ezeken kívül ahjdesok nációból vannak ismerőseim, pl a japán nők odaadását csak a konyhában meg a gyerek körül keresd, magadat felejtsd ki a képletből, az olaszok forróvére pedig a vitákra is igaz akár az utcán is ;) )

2016. nov. 10. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!