Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők valóban többet várnak el a férfiaktól, mint amit ők nyújtani tudnak?
Egy férfi legyen férfi, határozott, hódítsa meg a nőt, legyen erős, ha baj van oldja meg mert ő a férfi. Ha sokszor visszautasítják, akkor se legyen önbizalomhiányos. Nyújtson védelmet, akár fizikailag is. Legyen benne valami plusz, ami a nőnek kell. Legyen sportos, adjon magára, jó legyen a szexbe.
Anyagi biztonság is meglegyen, mert csak úgy lehet családot alapítani. Ugyanakkor érzelmes, romantikus legyen, tudjon szeretni törődjön a nővel. És még sorsolhatnám azokat az elvárásokat, amit elvárnak a nők.
A nők mit adnak ezzel szembe?
Jó külsejű nők sokszor azt gondolják az elég. Örüljön hogy egy jó nő szóba állt egy férfival és szexelhet vele, de még a szexet se adja igazán, mert a nőknek is nagyon fontos hogy a pasi tudjon teljesíteni.
Házimunkát nem csinálják, mert közösen kell csinálni egy mai modern párkapcsolatban. Törődést általában nem adnak, mert jelszóval nem vagyok az anyukája hanem a barátnője.
Neked is csak azt tudom javasolni, amit mindenkinek:
"Semmi sem kötelező."
Általában két típus van a fiúk között is:
1.: Aki megdugja a nőt és eldobja a pic*sába (ez a jó jó tipus, annak ellenére, hogy elitélendő)
2.: Aki szereti a nőt (ez meg át lesz bas*zva)
Választhatsz! :-)
Elvárni elvárhatják, csak nem kapják meg.
A legtöbb nő a párkapcsolati partnerétől ennek csak a töredékét kapja meg, de akad olyan is aki egyenesen semmit.
Nézd meg kiknek vannak csajai, legalja tróger agyhalott bűnrondáknak is
"Nézd meg kiknek vannak csajai, legalja tróger agyhalott bűnrondáknak is"
A bűnrondáknak nincs
Bocs de mi az, hogy a szexet se adja igazán, mert fontos hogy a pasi is teljesítsen?
Szerinted akkor lenne jó, ha csak a férfi élvezné, a nő meg csak tegyen a kedvére?
Nem minden nő várja el, hogy a p¡csája alá toljon a párja mindent, én nem szeretek anyagilag függni senkitől, nem akarok rászorulni senki pénzére.
De ha együtt élünk, és én ugyanúgy dolgozok, akkor igenis elvárom, hogy segítsen a házimunkában.
"Egy férfi legyen férfi, határozott, hódítsa meg a nőt, legyen erős, ha baj van oldja meg mert ő a férfi. Ha sokszor visszautasítják, akkor se legyen önbizalomhiányos. Nyújtson védelmet, akár fizikailag is. Legyen benne valami plusz, ami a nőnek kell. Legyen sportos, adjon magára, jó legyen a szexbe.
Anyagi biztonság is meglegyen, mert csak úgy lehet családot alapítani. Ugyanakkor érzelmes, romantikus legyen, tudjon szeretni törődjön a nővel. És még sorsolhatnám azokat az elvárásokat, amit elvárnak a nők. "
Ez így nem fog megvalósulni és remekül körbe írtad h mért vagyok szingli.
Részleteiben
"Egy férfi legyen férfi, határozott, hódítsa meg a nőt"
Ez max a lányregényekben van manapság már v max Mogács Dánielt kérd meg rá ő még szerenádot is ad..
", legyen erős, ha baj van oldja meg mert ő a férfi"
Az erő nem az én világom de szerintem ö segíthet rajtad.
". Ha sokszor visszautasítják, akkor se legyen önbizalomhiányos" Bizonyára ha te túl élsz egy repülő szerencsétlenséget még 20 X felszállsz rá igaz.
". Nyújtson védelmet, akár fizikailag is. Legyen benne valami plusz, ami a nőnek kell"
Te figyelj ö jobban megoldja
"Legyen sportos, adjon magára, jó legyen a szexbe"
Hát ez még talán megoldható.
"Anyagi biztonság is meglegyen, mert csak úgy lehet családot alapítani"
Hát ehhez sok sikert nem hiszem h túl sok lenne.
"Ugyanakkor érzelmes, romantikus legyen, tudjon szeretni törődjön a nővel"
Romantik kell tessék.
https://www.youtube.com/watch?v=h_ocQQ1ttiw
Csak h érezd menyire illúziós a leírásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!