Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis ferfiaktol kerdezem elsosorban, valoban sok az anyagias lany/no?
Én úgy fogalmaznék, hogy azok a nők akik érettebb gondolkodásúak és gyereket szeretnének, azok:
olyan pasit akarnak aki 1. szereti a gyerekeket, 2. nem csalná meg soha, 3. és IGEEEN! itt a válasz..nem egy csövestől akarnak gyereket, nem olyantól akit lehet h következő nap kiraknak az albérletből.
NEM az a lényeg sokat keressen, de meg tudjanak élni gond nélkül!
Én 27 éves vok és én is úgy gondolom h legyen egy biztos jövedelem amiből el tudom tartani a családomat.
A normális férfi az egzisztenciát érti anyagiak alatt. :)
Egyébként, kedves kérdező, sarkos véleményem következik:
A nők emancipáltak akartak lenni. (Munkát nekünk, egyenlőséget nekünk!) Az egyenjogúságon felül azonban meglátásom szerint ez az egész emancipációs törekvés egy jó nagy baromkodás lett, és sehovás sem vezetett el.
Egyenjogúak lehetnek a nők, ez nem vitás. De egyenlőek sohasem. Amint egy nő gyermeket vár, kiszolgáltatottá válik, és csak a férfiak (a munkahelyi főnökei) jóindulatára számíthat. Régen a családanyának becsülete volt.
Na most, kellett ez az egész a nőknek, és a társadalomnak is ezáltal? A munkaerőpiac ott tart, hogy a társadalom nagyobb részében egy keres - azaz jelen példa szerint ugye egy férfi - nem keres annyit, hogy a családját el tudja tartani. A nők meg azon kevés férfihoz húznak, akik mégiscsak el tudják tartani őket.
Szóval, hölgyeim, jogotok van sutba dobni a hagyományokat, de nem kell csodálkozni, ha ilyen negatív következményekkel jár.
Ennyi csak a sarkos véleményem. :)
"Ezt viszont ugy latom gyakran keverik ossze azokkal a lanyokkal akik eletceljuknak a westend korbejarasat valasztottak."
Így van, mert bár lehettek teljesen más emberek, a végeredmény mégis ugyanaz.
Nos, a kérdésedre is válaszolnék még:
Igen, sok az anyagias nő.
Sok a plázacica, aki el akarja tartatni önmagát. De őszintén: ők még a jobbik eset, mert ők legalább nyíltan felvállalják ezt.
És igen, sok az anyagias, egzisztenciára gyúró nő is, akinek az az első, hogy majd a férfi el tudja-e tartani őt. A helyzet az, hogy a XXI. században élünk, és egyenjogúság van. A nőnek is feladata lett pénzt keresni. Az egyenlő jogok ugyani egyenlő kötelezettségekkel is járnak.
Igen.
Mellesleg bár illik a férfinak fizetni az első randin, meg néha utána is, de egy normális nő nem várja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!