Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normalis ferfiaktol kerdezem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis ferfiaktol kerdezem elsosorban, valoban sok az anyagias lany/no?

Figyelt kérdés
Azert erdekel, mert itt a neten allando tema, hogy a csajok csak a meno kocsira buknak es a tarcara. Pl. ezt irjak ha a lany termeszetesnek tartja, hogy elso randin a ffi fizet. Ez nekem is termeszetes, pedig nem erdekel, hogy van-e kocsija, vagy, hogy hetente jar-e sushi barba. Egyszeruen csak elvarom, hogy a ferfi hivjon engem randevura es akkor o is fizessen (megjegyzem elsore, max. fagyizni megyek), ha en hivnam, en fizetnek. Ez szerintem alapveto. A masik, hogy a noben genetikailag kodolva van, hogy a leendo csalad ne szenvedjen semmiben hianyt. Es itt most nem a 3 eves gyerek 2 meteres, 18 ezres pluss tigrisere gondolok, hanem a normalis etkezesre (napi zoldseg, gyumolcs, feherje, hus) es, hogy hozzajaruljunk a gyerek identitasahoz, tehat minel tobb dolgot probalhasson ki. Pl. sportok, zene, szinhaz. Igy szerintem teljesen termesztes, hogy nokent egy ambiciozus, torekvo ferfit fogok valasztani, akirol tudom, hogy amig en gyesen vagyok (vagy munkanelkuli, mert a fonok nem toleralta a gyereket) az el fog tudni minket tartani. Ezt viszont ugy latom gyakran keverik ossze azokkal a lanyokkal akik eletceljuknak a westend korbejarasat valasztottak. Megertem, hogy ez mar nem 20-as evek, minden no probal dolgozni, gyerekek mellett is, de a vezeto poziciokba (a sok utazas, hosszura nyult munkaidok miatt) valtozatlanul a ferfiakat reszesitik elonyben, igy elvarhato, hogy amig egy no otthon "nyaral" a gyerekekkel, az anyagiakrol a ferfi gondoskodjon. A fo kerdestol eltertem, de csak igy tudtam erthetoen leirni, hogy egy normalis no mit ert anyagiak alatt. Most ti jottok fiuk.
2011. aug. 5. 17:19
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Pontosan erre szamitottam. Osszessegeben reagalnek. Az emancipaciot nem minden no akarta egyreszt, mas reszt amirol keveset tudsz azt ne keverd bele. Az emancipacio sokkal osszetettebb dolog a munkanal, nem kell lebutitani. (Az mar mas tema, hogy egyesek ezen is tullepnek es ugy akarnak gazdag ferjet, hogy csalad szoba se johet, bar ott mar a sajat anyagi helyzete is hajtja.) A mostani anyagi helyzetek...nos igen, ez remek kifogas, DE kerdeztel mar egy vallalkozot, hogy ket 26-28 eves, 2-3 eves gyakorlattal rendelkezo diplomas no es ferfi kozott melyiket fogja valasztani, ugyanabba a pozicioba? Szerintem a valasz egyertelmu. Az elso randi meg...hagyjuk mar ezt, egy gavaller ferfi ezt nem tarja kellemetlennek (plane ha osszessegeben egy 500 forintos tetelrol van szo, amiben mar o is benne van) mas kulonben Orkeny Istvan 3. felesegenel annyira szegeny volt, hogy minden randevura 1-1 Egypercest vitt. Ha lenne meg ilyen ferfi a foldon, en boldogan fogadnam. Erdekes, az hogy en mindig keszulok es sajat keszitesu sutit viszek fel se tunik egyiknek se. (itt megjegyeznem 20 eves vagyok, nem egy venasszony)
2011. aug. 5. 18:17
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen, személyes tapasztalataim alapján sajnos a nőknek/ lányoknak nagyon fontosak az anyagiak.

Ha választaniuk kellene egy anyagilag jó helyzetben lévő, és egy kevésbé jó helyzetben lévő de emberileg messze jobb illető között, akkor inkább az anyagi biztonságot választják, még akkor is ha az a bizonyos személy távol áll az ő elképzelésüktől (külsőre,belsőre) mint férfi.

Ha kicsit őszintébb lenne némelyik nő/lány magához másképp lenne ez a dolog szerintem!

Minden tiszteletem a kb. 5-10% körülire tehető kivételnek!

2011. aug. 5. 18:35
 13/30 anonim ***** válasza:
78%

"Az emancipaciot nem minden no akarta egyreszt,"

Rendben, akkor adott a lehetőség, hogy ne emancipáltan élj, és elvárd a férfitól, hogy eltartson. Kívánom, hogy legyen annyi szerencséd is, hogy olyan férfit találj a mai világban, aki emellé őszintén szeret is.

"mas reszt amirol keveset tudsz azt ne keverd bele."

Lehet, hogy magáról az emancipációról keveset tudok, de a következményei bizony nap, mint nap itt játszódnak le a szemünk előtt, csak nézz egy picit körbe.

"Az emancipacio sokkal osszetettebb dolog a munkanal, nem kell lebutitani."

Naná, hogy összetettebb. És mégis ki "butította le"? Én ugyen biztos, hogy nem. :)

"(Az mar mas tema, hogy egyesek ezen is tullepnek es ugy akarnak gazdag ferjet, hogy csalad szoba se johet, bar ott mar a sajat anyagi helyzete is hajtja.)"

Nem egyesek, hanem bizony a mai nő társadalom jelentős része. Ezt azért ne felejtsd ki a történetből azért. :)

"A mostani anyagi helyzetek...nos igen, ez remek kifogas, DE kerdeztel mar egy vallalkozot, hogy ket 26-28 eves, 2-3 eves gyakorlattal rendelkezo diplomas no es ferfi kozott melyiket fogja valasztani, ugyanabba a pozicioba?"

Ez csak attól függ ugye, hogy az illető nő hajlandó-e lefeküdni vele. :)

"Szerintem a valasz egyertelmu."

Közel sem azért. Gondolj csak bele: arányaiban a nőknek ugyanazért a munkáért még ma is jóval kevesebb bért kell fizetni. Ehhez jön még az is, hogy egy nő hajlandó sok mindent beáldozni, hogy az állását meg tudja tartani. Tehát többet is fog majd dolgozni, ambíciózusabban is, akár.

"Az elso randi meg...hagyjuk mar ezt, egy gavaller ferfi ezt nem tarja kellemetlennek (plane ha osszessegeben egy 500 forintos tetelrol van szo, amiben mar o is benne van)"

Kellemetlennek tartja, de ez még önagában egy teljesen más távlat, mint a család eltartása szerintem.

Az 500 Ft-ot meg azért gondold egy picit át. Sok helyen egy kávé is 250 Ft. Nem olcsó manapság nyilvánosan inni/étkezni/szórakozni sem.

"mas kulonben Orkeny Istvan 3. felesegenel annyira szegeny volt, hogy minden randevura 1-1 Egypercest vitt."

Örülök, hogy ez előkerült. :D Csak egy kérdés: szerinted manapság a nők jelentős része mire értékelne egy 1 percest? De most őszintén! :)

"Ha lenne meg ilyen ferfi a foldon, en boldogan fogadnam."

1. Nem mindenkit áldott meg a természet örkényi vénával sajnos - vagy éppen szerencsére. :)

2. Te vagy a szabályt erősítő kivétel, örülj neki szeerintem. :)

"Erdekes, az hogy en mindig keszulok es sajat keszitesu sutit viszek fel se tunik egyiknek se. (itt megjegyeznem 20 eves vagyok, nem egy venasszony)"

A férfiak ezen többsége pontosan annyira értékeli a sütidet, mint amennyire a nők többség értékelné az örkényi szintű egyperceseket. :)

Még egy gondolat:

Az, hogy a férfia többsége manapság egyáltalán nem értékeli a főzni-sütni tudást - holott ugye ez manapság lényegében már ritkaságszámba megy, tehát annál értékesebbnek kellene, hogy számítson a férfiak között - nem pusztán a férfiak hibája. Azt felejtitek el sok esetben TI, nők, hogy a végső igent vagy nemet ti mondhatjátok ki. Tehát, ha a nők nagy része nem dobná magát oda ribancként a férfiaknak, akkor a férfiak sem szoktak volna le arról, hogy a nőkért bizony meg kell dolgozni, küzdeni úgymond. A kulcs ehhez a ti kezetekben van szerintem.

2011. aug. 5. 18:38
 14/30 anonim ***** válasza:
57%
Nos kedves kérdező TE is az vagy. Sarkosan fogalmazva nem párt szeretnél, hanem egy üzlettársat. Szvsz egy kapcsolat alapja az érzelem és nem a pénz.
2011. aug. 5. 18:54
 15/30 anonim ***** válasza:

ma 18:54

Ezt előbb is írhattad volna, és akkor nekem nem kellett volna ennyit. :D

2011. aug. 5. 18:58
 16/30 A kérdező kommentje:
Szvsz, tanulj meg elobb olvasni, utana itelkezz ismeretlenul. En azt mondtam, a nokben a csalad fenntartasa genetikailag kodolva van...(nem irom le ugyanazt) Milyen erdekes, biologusnak tanulok, igy keves kozom van a temahoz es nem legbol kapott. A sajat erzeseimrol nem beszeltem, ha nagyon tudni akarod (bar direkt kerultem a temat) epp az eskuvomet tervezem, egy szereto ferfivel, aki nem tozsde ugynok, de tisztessegesen dolgozik es imadom ot akkor is amikor a balatonra hiv kempingezni es nem szallodaba. Errol ennyit. Az elozore reagalva Orkeny csak pelda volt, barmilyen mas figyelmesseget, kreativitast, gondokodast nagyra tartok es a koreimben minden lany, valoszinuleg akkor mi vagyunk az az 5%. Ugye ezt te sem hiszed?
2011. aug. 5. 19:09
 17/30 anonim ***** válasza:
56%
Nos, szerintem csak önigazolást akartál az elmebeteg gondolataid miatt. Majd emlékezz az párválasztási ambíciódra, ha a jól kereső férjed faképnél hagy mondjuk 3 gyerekkel, egy szintén ambiciózus hosszú combú szőke miatt.
2011. aug. 5. 19:18
 18/30 anonim ***** válasza:
74%

Az a baj hogy a mostani fiúk közt kevés van aki férfi lesz vagyis legalább magát el tudja tartani, és még ott a probléma hogy EMBER lesz-e belőlük mai egy szavakkal leírhatatlan dolog. Én is még csak "fiúnak" mondható vagyok férfi biztos hogy leszek de EMBER már nem biztos, ha elérném azt hogy EMBER legyek onnantól nincs több célom az életben.

"Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben,

Ember lenni mindég, minden körülményben."

2011. aug. 5. 19:28
 19/30 anonim ***** válasza:
mai helyett mert bocs :D
2011. aug. 5. 19:28
 20/30 A kérdező kommentje:
Mos mar josolsz is? Gratulalok, remekul haladsz! :)
2011. aug. 5. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!