Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normalis ferfiaktol kerdezem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis ferfiaktol kerdezem elsosorban, valoban sok az anyagias lany/no?

Figyelt kérdés
Azert erdekel, mert itt a neten allando tema, hogy a csajok csak a meno kocsira buknak es a tarcara. Pl. ezt irjak ha a lany termeszetesnek tartja, hogy elso randin a ffi fizet. Ez nekem is termeszetes, pedig nem erdekel, hogy van-e kocsija, vagy, hogy hetente jar-e sushi barba. Egyszeruen csak elvarom, hogy a ferfi hivjon engem randevura es akkor o is fizessen (megjegyzem elsore, max. fagyizni megyek), ha en hivnam, en fizetnek. Ez szerintem alapveto. A masik, hogy a noben genetikailag kodolva van, hogy a leendo csalad ne szenvedjen semmiben hianyt. Es itt most nem a 3 eves gyerek 2 meteres, 18 ezres pluss tigrisere gondolok, hanem a normalis etkezesre (napi zoldseg, gyumolcs, feherje, hus) es, hogy hozzajaruljunk a gyerek identitasahoz, tehat minel tobb dolgot probalhasson ki. Pl. sportok, zene, szinhaz. Igy szerintem teljesen termesztes, hogy nokent egy ambiciozus, torekvo ferfit fogok valasztani, akirol tudom, hogy amig en gyesen vagyok (vagy munkanelkuli, mert a fonok nem toleralta a gyereket) az el fog tudni minket tartani. Ezt viszont ugy latom gyakran keverik ossze azokkal a lanyokkal akik eletceljuknak a westend korbejarasat valasztottak. Megertem, hogy ez mar nem 20-as evek, minden no probal dolgozni, gyerekek mellett is, de a vezeto poziciokba (a sok utazas, hosszura nyult munkaidok miatt) valtozatlanul a ferfiakat reszesitik elonyben, igy elvarhato, hogy amig egy no otthon "nyaral" a gyerekekkel, az anyagiakrol a ferfi gondoskodjon. A fo kerdestol eltertem, de csak igy tudtam erthetoen leirni, hogy egy normalis no mit ert anyagiak alatt. Most ti jottok fiuk.
2011. aug. 5. 17:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ez egy olyan jóslat hogy a vak is látja. Egy olyan fiúból aki nem akar tanulni, nem fogja fel hogy ezen múlik az élete nagy része, nem tud tiszteletet mutatni abból hogy lesz férfi? Nem kell ehez semilyen tudás látni kell csak... amit szintén kevés ember tud.
2011. aug. 5. 19:37
 22/30 anonim ***** válasza:
41%
Amúgy meg amikor a kérdést olvastam arra gondoltam ez egy rendes nő lehet de amit a válaszomra írtál az megfordított mindent. Csak valami elkényeztetett, flegma kiscsaj lehetsz akit CSAK a pénz érdekel és ne a jólét hanem a luxus...
2011. aug. 5. 19:40
 23/30 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy az en parom nem tanult ember? Vagy ugy egyaltalan, hogy jott ez ide? 5 ev kulonbseg van koztunk, akar hogy szamolok a legtobb egyetemista 23 evesen mar vegez. O is igy tette.
2011. aug. 5. 19:41
 24/30 A kérdező kommentje:
Persze, elkenyeztetett is vagyok. 14 eves korom ota dolgozom, mert apam meghalt es egyedul nem tudott eltartani anyukam, de rettentoen elvagyok kenyeztetve. A luxus tenyleg a napi gyumolcs es zoldseg. Te nagyon buta lehetsz, felejtsuk el ezt a temat, mert nem szeretnek lessullyedni a szintedre, legyozol a rutinoddal. Szep estet, a tobbieknek koszonom.
2011. aug. 5. 19:44
 25/30 anonim ***** válasza:
Sajnálom hogy apád meghalt de akkor se kellene ilyen rosszindulatúnak lenned egy olyannal aki rendes választ akar adni. Egyébként is ha nem is vagy lusta de többnek hiszed magad mint ami valójában vagy... mondjuk ez manapság átlagos
2011. aug. 5. 19:56
 26/30 anonim ***** válasza:
Legyen meg az érzelmi alap, hogy egyszerűen megőrülj a párodtól, annyira szeresd. Szerintem ez a lényeg.
2011. aug. 5. 19:59
 27/30 A kérdező kommentje:
Az erzelmi alap tokeletesen megvan, azert megyek hozza. :)
2011. aug. 5. 20:08
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan annyit válaszolnék a kérdésedre, hogy az általam ismert nők között nagyon kevés még az olyan is, mint te. Másik megjegyzendő: viszont sok az anyagias fiú. De ezek személyes tapasztalatok.

[link]

[link]

A cikk közepére hívnám fel a figyelmedet. Emelkedőben van az olyan nők száma, akik akár egyedülálló szülőként vállalnak gyereket. Tudom, hogy manapság nem vet fel senkit sem túlzottan a "jólét", de megfelelő munkapolitikával meg lehetne oldani, hogy ne csak a férfiak juthassanak jó pozíciókba, a nők tehetsége pedig úgymond "elvesszen"- tehát összeegyeztethető lehetne a gyereknevelés a munkával. S miért fontos ez?

például:

[link]

A másik, amire hivatkozni szoktak (ezt nem te tetted- ez még a jobbik eset, te a társadalmi körülményeket emelted ki, amelyek változóban vannak): hogy a nő ösztönösen választ őt eltartani tudó férfit.

Ez az elképzelés azonban megdőlni látszik: konkrétan nem tudhatjuk, hogyan éltek őseink, de a "férfi elejti és hazaviszi a vacsorának valót" nézet hibádzik. Természeti népeket tanulmányozva kiderült, hogy a nagyvad vadászat meglehetősen esetleges tevékenység, és a törzs nő tagjai az összélelem több mint felét biztosítják (gyűjtögetéssel, és kisvadakra vadászattal).

Nincs tehát semmiféle ilyen ösztönösség. Egyébként is ritka (talán 2%-ra tehető) azon fajok száma, ahol valamiféle ilyen jellegű "apai utódgondozás" figyelhető meg. A legtöbb fajnál az anya szerzi az élelmet a kicsinyeknek.

Az emberek esetében a férfiak kialakítottak egy olyan társadalmat, ahol az un. "munkamegosztás" összekötötte a két felet (a férfit a nőhöz: mert így lehetett utóda; a nőt a férfihoz: mert őt erre "redukálták" le).

Persze, a gyereknevelés sok időt elvesz az embertől (főleg, míg kicsik)- de rugalmasan meg lehetne oldani a dolgokat. Ismerek olyan sikeres mérnöknőt, akinek 6 gyereke van (nem hanyagolta el őket).

Fontos a társ (ha van), család (szülők) hozzáállása. Fontos a munkahely "rugalmassága"- hajlandók-e egy tehetséges szakemberért bizonyos áldozatokat hozni, stb. Most nem megyek bele jobban.

2011. okt. 8. 01:59
 29/30 anonim ***** válasza:
igazából az én véleményem az hogy igenis mindig a fiunak kell fizetni.engem igy neveltek.de azért a lányban is legyen annyi tartás hogy ha nem a legdrágább éttermbe mennek akor az sem legyen baj és ne akarja csillagokat az égről.a másiko dolog az hogy a mai világba sjnos egy fizetésből nem lehet eltartani egy családot.dolgozni kell a nőnek is.van egy tévedés egy nő mindig hamarabb kap munkát mint egy férfi.sajnos mindig voltak és mindig lesznek olyan lányok nők akiknek jobban bejön egy olyan fiu férfi akinek van pénze.de nem biztos hogy az ilyen lányok nök meg is találják a pénzben a boldogságukat.egy 30ff
2011. dec. 27. 00:29
 30/30 anonim ***** válasza:
Sajnos ha egy macsó kidolgozott testű igényes pasi vagy, akkor is első pár kérdésben előjön a mivel foglalkozol, hol laksz, milyen iskolába jártál kérdéskör, amiből aztán leszűrik érdemes-e veled foglalkozmiuk a továbbiakban...csak ez számít nekik elsősorban az hogy ki vagy, hogy nézel ki, milyen a személyiséged elhanyagolható tényező...és ezt teljesen átlagos lányok csinálják... Internetees ismekedéseknél nagyon hamar előjön, én ilyenkor szélsőséges példákat szoktam mondani nekik, sosem az igazat, ne ez alapján ítéljenek meg ;) Ha milliomos lennék egyből lecsapnának ? Ha egyszerű munkás akkor leráznának ? Hagyjuk már ezeket a lányokat...álomvilágban élnek...
2017. dec. 16. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!