Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefogynátok, ha a szerelmetek azt kéri?
Hagyjuk már ha annyira kellenék neki akkor úgy is szeretne - érvelést. Elsősorban a saját(!) érdeked, hogy lefogyj. Én értem, hogy alapból az emberi természetünk nem szereti a kritikát (még ha tudjuk is, hogy jogos) és eleve úgy áll a másik hozzánk, hogy feltételekhez köti a kapcsolatunkat, vagyis, mintha alapból úgy tekint ránk, mint egy hibás árura, ami azért értékes lehet, ha megjavítjuk... De mondhatná ezt a dohányzásra is, hogy hagyd el mert ő nem tudja tolerálni.
A fogyással megnő az önbizalmad, az állóképességed, jobb, szebb ruhákat is vehetsz magadnak. Másrészről egy 50 kg-os csinos nő mellett jogosan húzhatnád ki magad te is 90-100 kilósan, nem kellene bernáthegyiként utána kullognod és feszültnek lenned ha bekerül a társaságotokba egy sportos jóképű pasas.
En 50 kg vagyok, a párom 128. Sose kérném hogy változzon.
30 N 33 F
Neked tetszene a nő 130 kilósan? Persze, hogy nem. Neked is az 50 kilós tetszik, dagadt nővel te sem kezdenél, na látod.
:D :D
Azt tudja a csaj, hogy 123-ról normálisan lefogyni úgy, hogy még jól is nézz ki 100kilósan HÓNAPOKBA, de inkább minimum 1 évbe tellene?
Ezért is kamu az ő részéről az érdeklődés.Mert ha hirtelen ledobnál 30 kilót, egyből lógna mindened, és nem lennél vonzó. Neked életmódváltás kell és egy normális edzésterv, még egyszer hangsúlyozom, hogy egy olyan 12 hónapos TERV. Ezekután gondold meg, hogy a csaj várna rád ennyit(TUTI NEM!),másrészt, 1 év alatt simán találsz mást, aki alapjáraton téged szeret.
Én tőlem kérte már nő hogy fogyjak le, meg is tettem én 130 kiló voltam 85 kilóra fogytam, és persze nem kellettem neki :D
Igazából örülök is neki hogy rávett erre, mert sokkal jobb lett tőle a közérzetem, könnyebben mozgok és az önbizalmam is ezerszer jobb lett mint volt. Ruha vásárlásnál nem kell idegeskednem azon hogy legyen extra nagy méretbe, már az a furcsa hogy a jelenlegi méretembe 10x nagyobb a választék mint a régi méretemhez képest.
Nézd 36 évesen sem késő lefogyni, ezzel javarészt az egészségednek fogsz jót tenni. Hidd el megéri. Én kövérként éltem le a tini éveimet, nem volt soha a barátnőm. Jelenleg sportos alkat vagyok, és látszik hogy izmosodtam, nem célom teljesen kigyúrni magam, de így is elég sok lány/nő közeledik felém. Van barátnőm akinek mutattam milyen voltam kövéren és mondta is hogy akkor sokszor látott engem és mindig nevettek rajtam, persze ezzel picit megbántott, de ugyanakkor teljesen megtudtam őt érteni, és így nézve régi képeimet örülök annak a lánynak hogy rávett hogy fogyjak le. Megköszönni nem volt alkalmam mert minden kapcsolatot megszakított velem.
Nem:-))
Egyszer tunikent volt egy pasim, folyamatosan a sulyommal egreciroztatott kb 19 eves voltam, nem dagadt de teny h egy kis puffancs:-)))A lenyeg az volt, h mindig etterembe jartunk es minden reggel raallitott a merlegre es full ki volt akadva amikor latta h egy dekat nem fogytam, sot:-))))))))
En ezt rem szorakoztatonak talaltam, aztan otthagytam es elkezdtem sportolni, lefogytam 50 kilora es azota is 51-52 kozott ingazok. Nemreg osszefutottunk es beultunk kajakni es ugyanugy halalra zabaltam magam mint anno es imadtam ahogy kiakadva nez:-)))
Magad miatt fogyj le. A ferjem jelenleg 108 kilo imadom, szeretem de muszaj fogynia:-))Ha fogysz azzal csak nyersz, csak ne ert fogyj mert kozel sem biztos h nem csak kifogaskent hasznalta a fogyas dolgot:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!