Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefogynátok, ha a szerelmetek azt kéri?
Figyelt kérdés
Sajnos eléggé túlsúlyos vagyok (123 kg). Beleszerettem egy nagyon csinos nőbe, aki mellesleg nagyon őszinte is. Azt mondta, hogy akkor jönne össze velem, ha lefogynék 100 kg-ra. Ti mit tennétek a helyemben? 36/F2016. okt. 31. 09:43
1/21 anonim válasza:
Nem csak a csaj miatt, az egészséged miatt is fontos lenne. Viszont lehet ez egyfajta kifogás, de lehet tényleg komolyan gondolja, hogy 20kg-al könnyebben jobban vonzanád. Lényeg a lényeg, diétázz, de ne csak a csaj miatt, mert ha nem jön össze, akkor visszaszeded 2 hónap alatt.
2/21 anonim válasza:
Szerintem is kifogás. Persze ő majd megvår míg te lefogysz 20 kilót. Dobj le amennyit gondolsz, ezt a leányzót meg hagyd a fenébe.
3/21 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre én is, hogy csak kifogás, ezért már többször előfordult hogy napokig nem kerestem. De mindig írt, hogy mi van velem, hogy vagyok. Eléggé úgy tűnik, hogy hiányzom neki, amikor eltűnök.
2016. okt. 31. 09:57
4/21 anonim válasza:
Én magam és az egészségem miatt akarok fogyni, közel 20kg - t. Szerintem csak nyerhetsz vele nem .. !? :D
5/21 Sunshinedoll válasza:
Ja, megszabadulnék olyan 60-80 kilótól, és dobnám a párom :D
6/21 A kérdező kommentje:
52 kg egyébként :D
2016. okt. 31. 10:01
7/21 anonim válasza:
Nem, mert ha annyira kellenék neki, akkor így is összejönne. Max később segítene lefogynom.
Ettől függetlenül nem árt lefogyni. Jót tesz az egészségnek és a hangulatnak is.
8/21 anonim válasza:
Érdekes kérdés. Nő vagyok, kövér, és előbb lefogynék, aztán keresnék párt.
Ez a "ha szeret, akkor mindenhogy szeret" nem igaz. Kell, hogy az ember fizikailag is vonzódjon a kiszemeltjéhez.
De olyanba nem mennék bele, hogy valaki ezt kifejezetten kéri, és megteszem, mert az nekem olyan, mintha alapból hátrányból indulnék. Feltételeket teljesítek, pedig még kapcsolatban sem vagyunk. Neki meg semmit nem kell tennie.
9/21 anonim válasza:
lefogynék és felszednék egy nála jobb nőt, vagy nem fogynék le és úgy. De ezt a nőt elfelejteném. Mire lefogysz, be is pasizhat...vagy megvárja és addig másra rá se néz?
10/21 anonim válasza:
Ha ez sem motivál, ha itt is a kifogásokat keresed, nem tudom mi segítene neked. Legbelül hálás lehetnék hogy van ez az alkalom h elkezd. És mindegy h aztán összekötöm e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!