Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban lévő férfi szerelmet kamuzik, sajnáltatja magát. Milyen gyakori?
beleszerettem egy pasiba, azzal nyitott, hogy tré a kapcsolata, megsajnáltam, sokat dumáltunk, kialakult a lelki vonzalom, de a testi határokat nem léptük át (nem volt szex).
de csak nem szakított a nőjével, ellenben kb. havonta elmondta, hogy boldogtalan vele, én meg csak reménykedtem hiába.
beleszerettem szóval, elutaztam külföldre 2 hónapra, gondoltam addig csak elfelejtem, ő mondta, h. visszavár, reméltem, addig szakít a párjával.
hazajöttem, és semmi az égvilágon nem változott.
én még mindig szeretem, ő viszont fagyos velem, egyáltalán nem olyan, mint 2 hónapja.
és panaszkodik tovább az ismerősöknek, hogy tré a kapcsolata.
magyarán tényleg rosdz kapcsolatban él, nemcsak kamuzta nekem, de mégsem lép ki (nincs gyerek,se anyagi vagy lakáskényszer), és hiába vagyok itt, és tudnám őt szeretni, nem kellek neki.
haragszom rá, azt érzem, behülyített, elérte, h. beleszeressek, mondott szépeket, kedveseket, de esze ágában sincs változtatni.
szeretném elfelejteni, de még fáj.
mi a véleményetek az ilyen fickókról?
N (28)
17-es vagyok ismét.Szerintem mégha mást is àllított,akkoris kiábràndult azon,hogy te kimentél külföldre.Biztos belegondolt,hogy na milyen lenne ilyen nővel együtt lenni,kitudja mikor fog megint kimenni,egy kapcsolatfüggő ember ilyet nem biztos,hogy bevàllalna.Az meg egy màsik dolog,hogy neked ő hiányzott meg most is,de te szereted őt,ő viszont téged már nem (legalàbbis szerintem).
Tény,hogy az érzelmeid mellé tàrsult naivitás is,de az idővel elmúlik és tisztàn fogsz làtni.Tanulj ebből,hogy nem kell mindent elhinni másoknak,főleg azoknak nem,akik kapcsolatban vannak.Szerencse a dologban,hogy testiség nem történt köztetek,lehet igaz,hogy naívan viselkedtél,de sok nő a helyedben beadta volna a derekát egy pár numerára,és hàt el lehet dönteni melyik a kisebbik rossz.
Erre sokan szeretnénk vàlaszt kapni.Hasonló szituban vagyok én is,korunk is egyezik.Annyit tudok mondani,hogy vannak olyan napok,amikor kevesebbet gondolok rá,az olyankor van,mikor lefoglalom magam nagyon.Tanulok,regisztráltam kvíz oldalra,jàrok edzeni,ezek nélkül megőrülnék.Állíts fel célokat,nem kell valami nagy àlomszerűre gondolni,a lényeg,hogy foglald le magad főleg valami olyannal,ami az agyadat dolgoztatja meg és elvonja a figyelmet.Erre lenne egy jó tippem számodra.Ha gondolod írj privàtot.
17-es voltam ismét.
28/N
szerintem ide is kiírhatod, h. minél többen okuljunk belőle.
köszi
köszi, de nem szeretek játszani.
azért köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!