Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban lévő férfi szerelmet kamuzik, sajnáltatja magát. Milyen gyakori?
beleszerettem egy pasiba, azzal nyitott, hogy tré a kapcsolata, megsajnáltam, sokat dumáltunk, kialakult a lelki vonzalom, de a testi határokat nem léptük át (nem volt szex).
de csak nem szakított a nőjével, ellenben kb. havonta elmondta, hogy boldogtalan vele, én meg csak reménykedtem hiába.
beleszerettem szóval, elutaztam külföldre 2 hónapra, gondoltam addig csak elfelejtem, ő mondta, h. visszavár, reméltem, addig szakít a párjával.
hazajöttem, és semmi az égvilágon nem változott.
én még mindig szeretem, ő viszont fagyos velem, egyáltalán nem olyan, mint 2 hónapja.
és panaszkodik tovább az ismerősöknek, hogy tré a kapcsolata.
magyarán tényleg rosdz kapcsolatban él, nemcsak kamuzta nekem, de mégsem lép ki (nincs gyerek,se anyagi vagy lakáskényszer), és hiába vagyok itt, és tudnám őt szeretni, nem kellek neki.
haragszom rá, azt érzem, behülyített, elérte, h. beleszeressek, mondott szépeket, kedveseket, de esze ágában sincs változtatni.
szeretném elfelejteni, de még fáj.
mi a véleményetek az ilyen fickókról?
N (28)
ha azt mondta volna, h. dugjunk, az konkrét ajánlattevés lett volna, így minden más csak spekuláció és feltételezés részetekről.
nem naiv vagyok, a tényeket közlöm.
Kérdező, te tök hülye vagy. Amúgy is tele van már a tököm azzal, hogy egy férfi csak azért mehet félre, mert otthon szegény milyen boldogtalan :(.
Nem fog kilépni, mert egy életképtelen, gerinctelen sz.arházi, aki annyiba sem nézi a nőt, akivel él, hogy ne rabolja az idejét, közben meg mindenkinek őt fikázza. A leggusztustalanabb fajta ember, az meg, hogy te egy ilyen után loholsz, szinte felháborító.
Ez nem férfi, te meg egy kiskutya vagy.
nem loholok utána.
én kérek elnézést, h. belezúgtam, tudod, a szerelem már csak ilyen, nem válogat.
az meg, h. lehülyézel, amikor amúgy is mélyen vagyok és szenvedek, nagy bunkóság részedről, szégyelld magad.
akkor sem törhetnél felettem pálcát, ha te tökéletes ember lennél de ilyenek, mint tudjuk, nincsenek, szóval vegyél vissza az arcoskodásból, ez az oldal segítő céllal kéne működjön.
köszi.
de pont azt nem értem, miért lett távolságtartó, miért kerül, amikor úgy köszöntünk el egymástól néhány hete, hogy azt mondta,nagyon fogok neki hiányozni, visszavár, keressem stb.
és én ezt el is hittem, ezalatt a 2 hónap alatt szenvedtem, naponta eszembe jutott, és azt gondoltam, hogy ő is ugyanúgy megszenvedi a hiányomat, ami persze lehet, nem tudhatom, mi az igazság.
hazajövök, ugyanolyan szerelemmel fordulok felé, vagyis kedves és érdeklődő vagyok, ő meg kerül, mint egy leprást.
mi változott meg ilyen rövid idő alatt benne???
ezt nem értem!
ez a hülye szeret szenvedni szerintem!!! szét tudnám verni a fejét, már annyira kivagyok, mert saját magát kínozza, az egy dolog, de engem is, a nője fejét is átverte azzal,h. nekem csapta hónapokig a szelet.
Kerdezo, ne legyszi... egy bizonyos korig aranyos a naivitas, de felnott, 28 eves nokent mar nagyon nem. Te konkretan nem latod a fatol az erdot, csak esetedben ez a fa egy aprocska gaz csumesz, ami neked valamiert kitakarja az egesz Magas-Tátrát.
A csavo nem szeret szenvedni, hanem szimplan egy kapcsolatfuggo senkihazi, olyan kulonleges tulajdonsagokkal megizesitve mint pl. onzoseg, gyavasag es tarsai.
Van egy parja, akivel neha osszebalhezik, se legalabb van fix punci, ami melle minden este be lehet bujni. Mellette viszont futtat ilyen hozzad hasonlo rovid tavu projekteket, amikbol vagy lesz punci vagy nem (28 eves nokent ismetelten kerlek, ne legy olyan naiv, hogy ha csak ezt akarna akkor konkret ajanlatot tenne). Esetedbol nem lett, de addig sem kellett a sajat maga gyavasaga altal krealt posvanyban gornyedni, addig is volt kit dugni melletted, mig teged fuzhetett, hatha lesz beloled is valami. Kimentel kulfoldre, nyilvanvalova valt szamara, hogy ebbol mar 99%, hogy iden mar nem lesz punci, de sebaj! Kozben ott a posvany kapcsolata (remekul lehet vele csajozni, hogy o mennyire szenved szegenyke... legyszi engedj be a bugyidba!), es mellette mar jottek is ujabb rovid tavu projektek, te tobbe nem vagy erdekes.
Barmennyire is probalsz tobbet belelatni, ne a te szivedbol indulj ki. Az ilyen gyava, onzo embereknek nincsenek a tiedhez hasonlo erzesei, sajnalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!