Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nektek eltökélt szándékotok lenne megszerezni egy sztárt, hogy kezdenétek hozzá?
Figyelt kérdés
Hogyan próbálnátok felvenni a kapcsolatot?2016. okt. 26. 15:54
11/36 anonim válasza:
10-es szerinted egy híresség nem kap eleget? Csak olyan lenne, mint a többi nyáladzó kan.
Pont,hogy azzal tudnál bevágódni, hogy nem esik hasra tőle. Gondolom hozzá van szokva,hogy mindenhol bókolnak neki, ingyen taxi ajàndékok , virágokkal tűzdelt vallomások várják. A privát életben hova jár sportolni vagy mi a kedvenc kávézója, hova jár bevásárolni ahhoz viszont ismerni kellene a szokàsait. Én ott próbálnám az ismerkedést.
13/36 anonim válasza:
Hát, én külföldön találkoztam a kedvenc színészemmel előadása után, beszélgettem is vele, de nem habarodott belém(nem mint ha ez lett volna a célom). Lecsúsztam a nagy lehetőségről :D
14/36 anonim válasza:
És még csodálkoznak az emberek hogy 6 testör van egy sztár melett..jóhogy..ha neked tetszik a túlszul ejtős ötlet akkor veled nagy gondok vannak..és még az iróniát sem ismered fel..
15/36 Titusztitusz válasza:
11-es...Én azért nem vagyok ennyire kishitü...És szilárd meggyőződésem az,hogy ha én egyszer éreznék késztetést,BÁRMILYEN un."sztárhölgyet" illetően,hát,az ÉN levelem egészen biztosan megfogná ha elolvasná...Verbális és netes kommunikációban szerintem elsőrendü vagyok és voltam mindig is...(Most persze nem holmi GYÍK-es hülyegyerekekkel való netes mocskolódóversenyre értettem azt,amit,hanem pl.netes ismerkedésekre...)
16/36 anonim válasza:
Félelmetes, mert szinte minden Criminal Minds évadban van egy-két erotomániában szenvedő gyilkos egyed. Félelmetes, mert nem vagy százas, és az őrült ember kiszámíthatatlan.
17/36 anonim válasza:
# 14. " és még az iróniát sem ismered fel " - :))) most magadról írsz? :) nem baj, h a Kérdező kacsintós jelet tett? :D
Aztán "erotomán őrült" :)
A Gyk-n tombol az értelem! :DD
Jeeee!
Írjatok még! :)))
18/36 anonim válasza:
teherbe ejtetném magam vele... ez már sokaknak bejött
19/36 anonim válasza:
Főleg, hogy a kérdező férfi, okoska. :D
20/36 anonim válasza:
talán a Boratban rabolták el Pamela Anderson-t egy zsákba benyomva? :D azt még mindig nem tudom, h színészi meló volt, vagy igazi, de vicces volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!