Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha aránylag jól nézek ki (legalább is azt mondják) akkor Van olyan nő akit nem tudok megszerezni?
A nőzéshez teljesen más skillek (képességek) kellenek, mint az élet többi részéhez.
Lehetsz sikeres a munkádban, karrieredben, tanulmányaidban, de emellé még lehetsz hatalmas lúzer a nőknél és fordítva is.
Tökös vagy? Magabiztos vagy? Jó dumás vagy? Önbizalommal teli vagy? Oda mersz menni pl az utcán egy ismeretlen csajhoz beszélgetni aki megtetszik? Van egy kis izomzatod, ki vagy gyúrva valamennyire?
Ezek mind számítanak. Láttam már nálam sokkal csóróbb vagy hülyébb vagy rondább férfiakat is olyan nőkkel, akik után mind a tíz ujjamat megnyaltam volna. Miért? Mert ezek nem elsődleges képességek a csajozásban, inkább csak kisegítő dolgok. Ha az előző bekezdésben lévő dolgaid megvannak, akkor szinte mindig lesz nőd, ha azok teljesen hiányoznak, akkor meg soha.
5:
Jaja. Ez is nagy hiba. Egyszerre sok lánynál kell próbálkozni. Aztán eggyel összejön majd csak. Aki sikeres a nőknél, az így szokta csinálni szinte mind.
nincs olyan férfi, aki minden nőt meg tud szerezni. illetve az is kérdés, mire, mennyi időre.
ha pedig te is látod, hogy "nem történik semmi", akkor végképp nem értem a kérdésed.
emberek vagyunk, nem csak nő-/fickószerző képességekkel, hanem érdeklődéssel, lehetőségekkel, félelmekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!