Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogy felejtsem el?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elsosorban bocsi, hogy nincsenek ekezetek, csak telorol irok. Hat gondolom a kerdes amit feltettem vagy 100x jelenik meg itt, csak annyira elvagyok mar keseredve, hogy nekem is le kell irnom a bajaimat es persze ezt mar maskor is megtettem es csomoszor nagyon ertekes valaszokat kaptam. Nos, hat a tortenetem ott kezdodik, hogy 17 eves voltam amikor megismertem az elso baratnomat, az elso nagy szerelmemet. A kapcsolatunk maga volt az alom, mindenkinek ilyen tartalmas kapcsolatot kivanok. Inteligens, kedves, gyonyoru(masok szerint is, de nekem a leggyonyorubb) es erzekeny lanyrol van szo, egymas lelki tarsai voltunk, mindent megtudtunk beszelni. 2 es fel ev utan azonban megszakaadt ez a romanc, mondván o ugy erzi, hogy en mar nem szeretem ot annyira mint o engem, hogy nem simogatom az arcat, "nem vagyok olyan temperamentusos mint o" ezt igy mondta. Annyira kikeszultem hogy se enni se aludni nem tudtam, hanyni tudtam csak az idegessegtol. De elhataroztam hogy o kell nekem es nem adom fel. Kb 1-2 honap kulon let utan ujra egymasra talaltunk, de a dolog csak felevig tartott ujra. Pedig probaltam minden igenyenek megfelelni, rozsaval vartam az iskola elott es hasonlo kis dolgok. Az indoka ugyan az volt, kibovitve azzal hogy en nem vagyok olyan bulizos alkat mint o. Nos ez igaz, nem szoktam discokba jarni mert nem igazan erzem jol magam ott, de az o kedveert elmentem volna meg oda is. Kerdeztem is hogy amikor a baratnoivel megy miert nem hiv el engem is? Erre a valasz hogy ok sem viszik, hivjam el kulon. De eddigre mar kulon voltunk. Kezdtem felfogni agyilag, hogy ennek a dolognak vege. Nem kerestem, nem hivtam. Kozben megisnertem egy lanyt akivel vegulis osszegabalyodtam(egyszer ezt egy masik kerdesben mar leirtam, lenyege: nem igazan szerettem ot, regi baratnom jart csak a fejemben, tanacsoltatok, hogy engedjem el, mert ez vele szembe nem igazasagos, ezt meg is tettem, jo dontes volt, koszonom nektek). De a hiba ott van a kepben hogy a regi kedvesem felkeresett, eleinte probaltam semlegesen allni hozzá, de aztan a heti 1 beszelgetesbol napi lett. Nosztalgiaztunk, mar arrol beszelt milyen jo lenne ujra egyutt, en fellangoltam vittem tovabb ezt a vonalat es en is probaltam közeledni. De ahogy a hetek valtakoznak ugy valtakoztak az o gondolatai is. Egyik heten kezdjuk ujra, masik héten meg hogy jobb nekunk kulon. En ebbe kezdek beleorulni 8 honapja csinalja ezt velem kb.( ebbe az intervallumban volt a masik lany is, kb 4 honapja van az irogatas) Meg mondtam neki hogy ez igy nem mehet tovább, mert csak tonkre tesz es inakbb hagyjuk egymast es en nem tudok a baratja lenni, nekem o mindig a nagy szerelem marad. Erre elkezdtett sirni hogy nelkulem nem birni ki, szuksege van ram...En naivan ismet fellangoltam, es megtettem amitol mar nincs megalazobb egy ferfinak...kb mar konyorogtem neki hogy jojjon vissza hozzam, mert az eletem 0 nelkule. Azota nem hiv, ennek olyan 3 napja. En meg megint idegbeteg vagyok, nem tudok figyelni semmire se. Ha nem hivna tobbet talan az lenne a legjobb, de ahogy eddig a dolog kinez 1 heten belul megint fel fog keresni, es amilyen hulye vagyok megint megkajalnam a szöveget. Hat próbáltam leirni amennyire tudtam. Mit tudtok mondani? Kernem hogy kicsit kifejtve irjanak a valaszolok, mint ahogy az eddigiek is mert akkor tudok belole hasznalhato gondolatokat meriteni. Koszonom annak a ki vegig olvasta a "hulyesegeimet", csak mar attol is jobb egy kicsit hogy kiirtam magambol. Szep napot nektek!2016. okt. 25. 19:45
1/2 anonim válasza:
Húúha... Erre nagyon nehéz mit írni, de így végig olvasva mindenképpen segíteni szeretnék neked:( Te, ahogy olvasom, mindent megtennél érte, ő is így van ezzel vajon? Megtenne érted ilyeneket? Vagy csak az emlékekbe kapaszkodik, és azokba szeretett úgy mond bele? Ez számomra ebből a szövegből nem derül ki. Én amit innen külső szemlélóként javasolni tudok hogy nem tudom a nosztalgiázás mellett mennyire beszéltétek át hogy miért csinálja ezt veled, mik a tervei, miért lett "vége" már annyiszor és miért se veled se nélküled ez a dolog, de ha nem juttok túl azon hogy 'de hát nem tudok nélküled élni, viszont ez meg ez nem tetszik' neki benned akkor tényleg inkább felejtsétek el egymást (tudom, sokkkaaal könnyebb mondani...) Javasolnám hogy személyesen is beszéljétek át, szemtől szembe, ne csak az neten keresztül. És ha megbeszélitek még és te is látod rajta hogy nem csak azért akarja ezt még veled mert fél az újtól és a változástól az elengedésedtől, akkor szerintem egy utolsóó utáni nagy nekifutást még megér a dolog, de tényleg tisztázzatok mindent. Azért egy hosszú kapcsolatban olyan szinten ragaszkodni kezdesz a másikhoz, mint egy családtaghoz, sőt néha még annál is jobban, mint a másik feledhez, úgyhogy elengedni kikúrt nehéz én már csak tudom.. De ne hagyd hogy ez így folytatódjon! Szabj egy határt én azt javaslom, mert ebbe valóban tönkre lehet menni. Hidd el az első nagy szerelem nem mindig az utolsó :) Remélem segítettem valamit és nagyon szurkolok hogy pozitív írányba változzanak a dolgaid! :)
2/2 anonim válasza:
az előző vagyok és bocsi a sok elírásért, gyorsan akartam írni :( remélem nem zavaró és a lényege azért átjön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!