Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el?
Megismerkedtem egy albán fiúval
Nagyon megszerettem az elején hagyni akartam mert sokat hallottam hogy milyenek. De valahogy nem hagyott békén. Mindig ott volt ahol en
Egyik bulibol haza fele felajánlotta hogy aludjak nala nem lesz náluk senki. Felmentem hozza. Eddig nem volt egy fiú sem az életemben.
Többször voltam már nála volt petting de közösülés még soha
Akkor is megvolt a petting és azt mondta hogy elég idős vagyok már hogy szexeljek (17)
Megtörtént utána mondta hogy nem akarja hogy mas fiúval legyek tehát együtt voltunk de nem ez a Facebook szerelem szerűen. Olyan június elelyen voltunk utoljára együtt
Utána nem irt nem keresett
Ha válaszoltam flegmán válaszolt
Pékségbe dolgozik es bementem hozza mert egyedul volt. Erőszakosan elküldött. Semmi magyarázat ellenére.
Tegnap mar végső elkeseredettségemben barátnőim gyűrűjében el sírtam magam amit meglátott
Aznap este írta hogy felejtsem el mert nem volt jo a szex.
Es igy lezárta nem irt és én se mert megalázva érzem magam hogy mindent meg adtam neki. Szüzességet is ami egy örök emlék
Szeitntetek tegyem féltékennye vagy hagyjam valahogy ? Mert barátai állítják hogy szeret és ő is ezt vallja csak a szexre hivatkozik
Koszonom előre a válaszokat
............ÖöÖÖ...izé....nos...khm...
Ez ugye kamu?
Kicsit elhamarkodottan adtad oda a szüzességed ennek a gyökérnek.
Szerintem ebben ennyi volt,simán kihasznált.
Azóta meg leépített.
Ejnye te lány. :(
Mit tegyél?
Jó messziről kerüld el ezt a se#gfejt a jövőben, és tanulj az esetből.
Esetleg, ha apád arra jár,esetleg verje be az arcát.
Nem komolyan mondom, de megérdemelné.
Hogy felejtsd el?
Semmi kontakt.
Nyár van,menj bulizz.
Idővel jobb lesz :)
Azt hiszed ezek után, hogy szeret????
Na ne:)
Nem szeret. De az sokkal nagyobb baj, hogy te se szereted saját magadat. Nem tiszteled magad, nem becsülöd meg az értékeidet. Próbálj ne gondolni rá többet, mert csak kihasznált téged, lecsapta az alkalmat.
Ja és nem kell bánni, ami történt, megtörtént. Az, hogy már nem vagy szűz, nem jelent semmit. Fiatal vagy, még csak most kezdődnek csak a jó dolgok. Ne dolgozz magad ellen, ne légy bolond, felejtsd el minél hamarabb, ès keress igazi pasi(ka)t, aki megtanít az igazán rossz dolgokra. ;) De a legfontosabb hogy tiszteld magad. Hidd el, nem te vagy az egyedüli leány a földön, aki megbánta már, hogy xy-nak adta a szüzességét... De köztük a többség már azt sem tudja, hogy egyáltalán hogy a bánatba hívták, mert azóta sokkal jobb dolgokban is volt része.
Ez miért lenne kamu? Ilyen terén nem gondolom hogy humoros a kamu
#3 koszonom szépen apukáméknak nem merek szólni sőt senkinek mert tudom hogy csak ők járnának rosszul megfontoltalanságból
Nem tudom
Valószínűleg soha nem szeretett csak magamat riogattam álomba. Valahogy csak túl leszek rajta
Koszonom a bátorító szavakat
Akkor elnézést kérek, ha igaz történet :)
Tudod, sok unatkozó elmeroggyant van itt sajnos, vannak kamu kérdések...
Szüleidnek nem mondod el,de jó eséllyel észre fogják venni, valami nem stimmel.
Erre számíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!