Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el? Mit tegyek?
Csodálatos randik, összebújás, simogatta a kezem, betakart, puszilgatott, stb stb.. szóval tudjátok. 4 hónapig voltunk együtt, tudom nem sok idő... de ugyanolyan mint én, úgy érzem, hogy én vagyok Ő, csak fiúban.. összevesztünk, letiltott, stb. 2 hete rám írt, hogy bocsánatot akar kérni a viselkedése miatt, megbánta, stb.. És hogy maradjunk barátok.. azóta már találkoztunk egyszer, próbáltam semlegesen viselkedni, sokat is ír nekem, bár találkozás óta nem. Tegnap úgy volt találkozunk, de kb bunkón lerázott este fbn.
A találkozásnál alig bírta rólam levenni a szemét, észrevette a változásokat rajtam, kicsit fogdozott is... Láttam rajta, hogy hiányoztam neki, nevetett velem, stb..
Mit tegyek, hogy olyan legyen, mint régen? Annyira hiányzik..
Barátnőim azt mondják, hogy felejtsem el, nem szabad vele találkoznom, de nem tudok neki nemet mondani... :(
20L, 19F
De miről? Mármint félek felhozni.. mi van ha elutasít, most mi történik, nem tudom :(
Meg rá sem merek írni... tegnapi lerázás óta nem is írt.
Nem tudom, hogy mi járhat a fejében.
Ér-e neked annyit ez a dolog, hogy akár megalázó helyzetbe kerülj? (Itt az egódra gondolok). Ha esetleg elmondanád az érzéseidet vele kapcsolatban.
Megbánnád később, ha nem lépnél?
Szerintem nem bánnám meg, mert kiderülne, hogy akar-e valamit, de félek, hogy akkor lelép..
Még azért várok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!